Sonic dantų šepetėlis su keičiamu antgaliu BV 2001 (mėlynas / geltonas)
Prekės kodas: 9-058308
Sonic dantų šepetėlis su keičiamu antgaliu BV 2001 (mėlynas / geltonas)

Sonic dantų šepetėlis su keičiamu antgaliu BV 2001 (mėlynas / geltonas)

Prekės kodas: 9-058308
Sonic dantų šepetėlis su keičiamu antgaliu BV 2001 (mėlynas / geltonas)
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1707
20,81 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Sonic dantų šepetėlis Bitvae BV 2001 su papildomu antgaliu (mėlynai geltonas)

Bitvae BV 2001 Sonic dantų šepetėlis yra unikalus naujoviškos technologijos ir naudotojo patogumo derinys, kuris kasdienį dantų valymą paverčia efektyviu ir maloni veikla. Šis modelis, užtikrinantis gilų valymą, švelnią jautrių dantenų priežiūrą ir masažo funkciją, yra puikus sprendimas visiems, norintiems išlaikyti sveiką šypseną. Lengvas įkrovimas ir žavus dizainas su triušio ausimis suteikia dantų šepetėliui žavesio, todėl jis yra ne tik praktiškas, bet ir patrauklus vonios kambario priedas.

Daugiafunkciškumas: 3 valymo režimai

Bitvae BV 2001 dantų šepetėlis išsiskiria trimis darbo režimais: „Clean“ skirtas giliam valymui, „Minkštas“, skirtas švelniai valyti jautrias dantenas ir ortodontinius prietaisus, ir „Masažas“. dantenų stimuliacijai ir periodonto ligų profilaktikai. Dėl šio universalumo kiekvienas vartotojas gali pritaikyti savo valymo metodą pagal savo individualius poreikius ir užtikrinti optimalią burnos priežiūrą.

Išmanūs laikmačiai efektyviam dantų valymui

Integruotas 2 minučių laikmatis su priminimu kas 30 sekundžių pakeisti šepetėlio vietą yra pagrindinė Bitvae BV 2001 dantų šepetėlio savybė. Ši funkcija užtikrina tolygų ir kruopštų visų burnos ertmės sričių valymą, atitinkantį odontologų rekomendacijas dėl dantų ir dantenų sveikatos palaikymo.

Universalus Įkrovimas: naudotojo patogumas

Galimybė įkrauti dantų šepetėlį naudojant telefono įkroviklį, maitinimo bloką ar kitus maitinimo šaltinius yra didelis BV 2001 modelio pranašumas. Dėl šio lankstumo nepaprastai lengva ir patogu laikyti įrenginį paruoštą naudoti, neatsižvelgiant į naudotojo vietą.

Aukštos kokybės šereliai ir liežuvio valiklis

Dantų šepetėlyje yra itin minkšti ir ploni šereliai, kurie švelniai veikia dantenas ir efektyviai šalina apnašas. Be to, kitoje pusėje esantis įmontuotas liežuvio valiklis užtikrina visapusišką burnos higieną, taip pat iš šios srities pašalinant bakterijas ir maisto likučius.

Dizainas ir rinkinio turinys

Žavingas dizainas su dekoratyvinėmis triušio ausimis išskiria Bitvae BV 2001 dantų šepetėlį iš tradicinių gaminių. Į rinkinį įeina dantų šepetėlis, įkrovimo laidas, dangtelis, keičiamas antgalis ir vartotojo vadovas. Tai pilnas komplektas visiems, norintiems rūpintis savo burnos sveikata.

Dantų šepetėlis x 1

Kabelis x 1

dangtelis x 1

Keičiamas antgalis x 1

Naudotojo vadovas x 1

Prekės ženklas Bitvae
Modelis 2001
Spalva Mėlyna-geltona
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas