Sonic dantų šepetėlis su antgalių rinkiniu ir kelioniniu dėklu BV E11 (juodas)
Prekės kodas: 058307

Sonic dantų šepetėlis su antgalių rinkiniu ir kelioniniu dėklu BV E11 (juodas)

Prekės kodas: 058307
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2350
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Sonic dantų šepetėlis su antgalių rinkiniu ir dėklu Bitvae BV E11 (juodas)

Bitvae BV E11 yra daugiau nei paprastas dantų šepetėlis; tai visapusiškas sprendimas sveikai šypsenai. Šis garsinis dantų šepetėlis, siūlantis įvairius valymo režimus, pritaikytus skirtingiems poreikiams, sujungia pažangias technologijas ir naudotojo patogumą. Rinkinyje rasite viską, ko jums reikia, nuo dėklo iki keičiamų antgalių, užtikrinančių higieną ir patogumą bet kada ir bet kur.

"Baltasis" režimas - balinimas šypsena

"Baltas" režimas skirtas tiems, kurie nori natūraliai baltesnių dantų. Dėl specialiai sukurtų šepetėlio judesių jis pašalina paviršiaus dėmes, atkuria natūralų jūsų dantų blizgesį. Reguliarus šio režimo naudojimas gali žymiai pagerinti jūsų šypsenos išvaizdą, padaryti ją ryškesnę ir spindinčią.

"Švarus" - stiprus veiksmas dantų sveikatai

"Clean" režimas yra veiksmingos burnos higienos esmė. Tai galingiausias Bitvae BV E11 dantų šepetėlio režimas, idealiai tinkantis kasdieniam kruopščiam dantų ir tarpdančių valymui. Jis efektyviau pašalina apnašas nei tradiciniai šepetėliai, todėl palaiko sveikus dantis ir dantenas.

"Jautrus" – švelnumas jautriems dantims

"Jautrus" režimas yra sprendimas žmonėms, turintiems jautrius dantis ir dantenas. Jis švelniai, bet efektyviai valo, sumažindamas diskomfortą valant. Su juo net asmenys, turintys jautrumo problemų, gali džiaugtis kruopščiai išvalytais dantimis, nebijodami skausmo.

"Polavimas" – poliravimas, kad būtų papildomas blizgesys

Režimas "Polish" skirtas suteikti dantims papildomo blizgesio. Idealiai tinka naudoti po „Baltojo“ režimo, siekiant sustiprinti balinimo efektą. Su juo jūsų dantys tampa lygūs ir blizgūs, todėl jūsų šypsena dar labiau apakina.

"Masažas" – sveikos dantenos su švelniu stimuliavimu

„Masažo“ režimu dėmesys sutelkiamas į švelnų dantenų masažą, o tai labai svarbu jų sveikatai. Reguliarus šio režimo naudojimas padeda išlaikyti sveikas dantenas ir išvengti tokių problemų kaip dantenų uždegimas ar kraujavimas.

Praktinės funkcijos kasdieniam patogumui

Be to, Bitvae BV E11 dantų šepetėlis siūlo praktines funkcijas, tokias kaip pranešimai kas 30 sekundžių keičiant šepetėlio pusę, todėl lengviau tolygiai išvalyti visus dantis. Rinkinį sudaro kelioninis dėklas, aštuoni keičiami antgaliai ir USB-C laidas, užtikrinantis visišką naudotojo patogumą tiek namuose, tiek keliaujant.

Turinys:

Dantų šepetėlis x 1

Case x 1

Keičiami antgaliai x 8

USB-C laidas x 1

 

Specifikacijos:

Prekės ženklas Bitvae
Modelis E11
Spalva Juoda
Įkrovimo laikas 2 valandos
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas