Sonic dantų šepetėlis Seago XFU SG-2102 (pilkas)
Prekės kodas: 034001

Sonic dantų šepetėlis Seago XFU SG-2102 (pilkas)

Prekės kodas: 034001
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1248
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

SEAGO XFU SG-2102 sonic dantų šepetėlis (pilkas)

Pasirūpinkite sveika šypsena su Seago XFU SG-2102. Sonic dantų šepetėlis sukuria 24 000 vibracijų per minutę ir vienu įkrovimu veikia iki 120 dienų. Jis siūlo 2 veikimo režimus, todėl galite pritaikyti jo veikimą pagal savo poreikius. Specialus laikmatis leis lengvai valdyti valymo laiką, o dėl kompaktiškos konstrukcijos gaminys neužims daug vietos. Be to, rinkinyje rasite atsarginį antgalį ir dangtelį.

9.jpg

Už sveikus ir baltus dantis

Sonic dantų šepetėlis veikia 24 000 vibracijų per minutę dažniu, efektyviai pašalindamas šiukšles. Be to, Dupont šereliai pasiekia sunkiai pasiekiamas vietas, todėl galite būti tikri, kad jūsų dantys bus kruopščiai išvalyti. Be to, antgalio gale yra skirtukai, kuriais valote liežuvį. Džiaukitės sniego baltumo šypsena su Seago XFU SG-2102.

7.jpg

Įtaisytas laikmatis

Jums nebereikia kontroliuoti laiko valantis šepetėliu – XFU SG-2102 tai padarys už jus. „Seago sonic“ dantų šepetėlyje yra išmanusis laikmatis, kuris kas 30 sekundžių primins, kad reikia pakeisti valomą vietą, o po 2 min automatiškai išsijungs.

4.jpg

Kompaktiškas dizainas

Pasiimkite savo dantų šepetėlį su savimi keliaudami. Seago XFU SG-2102 yra lengvo ir kompaktiško dizaino, todėl jį transportuoti ir laikyti jums nekils problemų. Ją sėkmingai sutalpinsite į kosmetikos krepšelį. Be to, rinkinyje rasite specialų užvalkalą, kurį naudosite kelionės metu arba pritvirtinsite prie sienos / veidrodžio kaip laikiklį.

1.jpg

Tvarus

Seago sonic dantų šepetėlis maitinamas AAA baterija, o tai reiškia, kad jis naudojamas maždaug 120 dienų. Jis pagamintas iš ABS ir TPE plastikų, o rankena – iš aliuminio. Be to, jis yra IPX7 atsparus vandeniui, todėl galite jį naudoti nesijaudindami dėl žalos.

3.jpg

2 veikimo režimai

Seago XFU SG-2102 siūlo 2 veikimo režimus, todėl galėsite pritaikyti jo veikimą. Valymo režimas kruopščiai išvalys dantis, o masažas suteiks dantenų švelnų masažą. Norėdami įjungti atitinkamą režimą, paspauskite maitinimo mygtuką.

8.jpg

Įtraukta

  • sonic dantų šepetėlis
  • atsarginis patarimas
  • cover
Gamintojas Seago
Modelis XFU SG-2102
Spalva grey
Dažnis 24000 aps./min
Medžiaga ABS, TPE, aliuminis
Maitinimo šaltinis AAA baterija
Darbo laikas apytiksliai 120 dienų (jei naudojate dantų šepetėlį 2 kartus per dieną po 2 minutes)
Svoris 40 g
Matmenys 16 x 16 x 194,5 mm
Atsparumas vandeniui IPX7
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas