Sonic dantų šepetėliai su galvučių rinkiniu ir dėklu FairyWill FW-508 (juoda ir rožinė)
Prekės kodas: 9-038860
Sonic dantų šepetėliai su galvučių rinkiniu ir dėklu FairyWill FW-508 (juoda ir rožinė)

Sonic dantų šepetėliai su galvučių rinkiniu ir dėklu FairyWill FW-508 (juoda ir rožinė)

Prekės kodas: 9-038860
Sonic dantų šepetėliai su galvučių rinkiniu ir dėklu FairyWill FW-508 (juoda ir rožinė)
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2914
37,36 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

FairyWill FW-508 sonic dantų šepetėliai su antgalių rinkiniu ir dėklu (juodas ir rožinis)

Svajojate apie sveikus, akinančiai baltus dantis? Turime kai ką specialiai tau! FairyWill FW508 garsinis dantų šepetėlis generuoja vibracijas iki 40 000 per minutę dažniu ir siūlo rinktis iš 5 režimų. Jame taip pat yra išmanusis 2 minučių laikmatis ir ilgai veikianti baterija, kuri vienu įkrovimu užtikrina iki 30 dienų naudojimo. Rinkinį sudaro 2 FairyWill FW-508 dantų šepetėliai, dėklas ir keitimo antgaliai. Padovanokite vieną dantų šepetėlį mylimam žmogui ir pradėkite dieną su šypsena!

Ilgiau mėgaukitės gaivos pojūčiu

Dantų šepetėlyje naudojama vibracija, kurios dažnis siekia net 40 000/min. Tai reiškia, kad tai garantuoja kruopštų dantų valymą vos per 2 minutes! FairyWill FW-508 taip pat turi išmanųjį laikmatį, kuris primena kas 30 sekundžių su trumpa pauze keisti šepetėtą burnos sritį. Po 2 minučių dantų šepetėlis automatiškai išsijungs. Tai viskas, ko reikia norint mėgautis švaros ir gaivos pojūčiu!

Pasirinkite mėgstamą režimą

FairyWill siūlo iki 5 veikimo režimų, todėl galite pritaikyti jo veikimą pagal savo poreikius ir pageidavimus. Valymo režimas puikiai tinka kasdieniam naudojimui. Taip pat yra baltas režimas, skirtas pašalinti įsisenėjusį akmenį ir dėmes, masažo režimas dantenoms masažuoti ir poliravimo režimas priekiniams dantims poliruoti. Jei jūsų dantys jautrūs, Sensitive režimas jums bus idealus.

Sukurta atsižvelgiant į patogumą

FairyWill FW-508 gali lydėti jus vonioje arba duše. Dantų šepetėlis išsiskiria IPX7 reitingu, o tai reiškia, kad jis yra atsparus purslams! Be jokių rūpesčių galite plauti po tekančiu vandeniu, kad prailgintumėte jo tarnavimo laiką ir sumažintumėte bakterijų dauginimosi riziką.

Papildomi patarimai

Rinkinyje taip pat rasite pakaitinių dantų šepetėlio antgalių. Norėdami gauti geriausius rezultatus, reguliariai keiskite antgalį. Jokių rūpesčių! Pats dantų šepetėlis primins jį pakeisti – pradeda blukti spalvoti antgalio šereliai – pats tinkamiausias metas naudoti naują.

Efektyvus veikimas

Dantų šepetėlis naudoja patvarią bateriją, kurios vienas įkrovimas užtikrina iki 30 dienų veikimo. Dantų šepetėlio energijai papildyti reikia apie 4 valandas. Gaminys palaiko 110–240 voltų įtampos diapazoną, o tai reiškia, kad jį galite lengvai prijungti ne tik prie įprasto tinklo įkroviklio, bet ir, pavyzdžiui, maitinimo bloko ar nešiojamojo kompiuterio.

Įtraukta

  • Sonic dantų šepetėlis x 2
  • Pakeitimo antgaliai
  • Dėklas

Specifikacija:

​​
Gamintojas FairyWill
Modelis FW508 Spalva Rožinė ir juoda
Vibracijos dažnis Iki 40 000 per minutę
Atsparus vandeniui IPX7
Veikimo laikas Iki 30 dienų
Įkrovimo laikas Apytiksliai 4 val.
Įtampos diapazonas 110-240 V
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas