„Smart ZigBee“ jungiklis „Sonoff ZBMINIL2“ (2 vnt.)
Prekės kodas: 9-062738
„Smart ZigBee“ jungiklis „Sonoff ZBMINIL2“ (2 vnt.)

„Smart ZigBee“ jungiklis „Sonoff ZBMINIL2“ (2 vnt.)

Prekės kodas: 9-062738
„Smart ZigBee“ jungiklis „Sonoff ZBMINIL2“ (2 vnt.)
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2755
32,80 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Sonoff ZBMINIL2 ZigBee išmanusis jungiklis (2 vnt.).

Ar norite lengviau valdyti savo įrangą? Su Sonoff jungikliu tai bus įmanoma! Su jo pagalba galėsite valdyti apšvietimą. Jis išsiskiria nedideliu dydžiu, todėl jį nesunkiai sumontuosite į skirtingas montavimo dėžutes, taip pat veikia su įvairių tipų jungikliais. Be to, galite valdyti jį balsu, nes jis suderinamas su Google Home arba Amazon Alexa. Komplekte yra 2 jungikliai.

Išmanusis jungiklis

ZBMINIL2 Extreme jungiklis išsiskiria mažu dydžio, todėl galėsite montuoti į įvairias montavimo dėžutes, net ir mažiausią – EU/86/120. Be to, jis veikia su įvairių tipų išoriniais jungikliais, tokiais kaip svirtis arba sieninis jungiklis su mygtukais. Sonoff įrenginį taip pat lengva montuoti ir jam nereikia nulinio laido.

Kelios valdymo parinktys

Sonoff išmanusis jungiklis turi dvikrypčio valdymo galimybes. Galite lengvai prijungti jį prie savo laiptinės apšvietimo. Be to, norėdami dar lengviau valdyti, galite kurti išmanias scenas, o naudodami laikmačio funkciją galite nustatyti, kada norite įjungti, išjungti apšvietimą arba suplanuoti laiko kilpas.

Paprastumas ir patikimumas

Kad būtų patogiau, Sonoff jungiklis turi balso valdymo galimybes, nes demonstruoja suderinamumą su Google Home, Amazon Alexa arba Alice. Be to, jums nereikia jaudintis dėl interneto problemų, nes „Sonoff“ prekės ženklo įrenginys su Zigbee 3.0 jungikliu gali prisijungti prie „Zigbee Hub“ ir sukurti namų LAN. Be to, jūs turite galimybę valdyti apšvietimą, net jei jo galia yra tik 3 vatai.

Greita pradžia

Prijungti išmanųjį jungiklį labai paprasta. Viskas, ką jums reikia padaryti, tai prijungti jį prie tinkamo įrenginio ir atsisiųsti „eWeLink“ programėlę. Dabar tereikia susieti telefoną ir įrangą naudodami „Bluetooth“ technologiją. Tai leidžia jums kontroliuoti visus savo namus, net jei esate darbe ar apsiperkate.

Saugos garantija

Jungiklis ZBMINIL2 yra saugumo garantija, todėl jo korpusas pagamintas iš PC plastiko, kurio atsparumo ugniai laipsnis yra V-0. Dar daugiau – gnybtų juostos garantuoja laidų saugumą ir užtikrina patikimą jų sujungimą. Jungiklis taip pat turi EFR32MG22 šerdį, kuri pasižymi mažu energijos suvartojimu. Visa tai reiškia, kad galite saugiai naudotis ZBMINIL2 išmaniuoju jungikliu.

GamintojasSonoff
Modelis ZBMINIL2
Belaidis ryšysZigbee 3.0
Matmenys39,5 × 32 × 18,4 mm
MedžiagaPC V0
Įvestis100-240V ~ 50/ 60 Hz 6 A maks.
Išėjimas100-240V ~ 50/60 Hz 6 A maks.
Skaičius įtrauktos dalys2
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas