Smart Visual Ear-Clean strypas Xlife X1 (juodas)
Prekės kodas: 059892

Smart Visual Ear-Clean strypas Xlife X1 (juodas)

Prekės kodas: 059892
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2944
Prekė sandelyje

Garantija 
0 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Otoskopas su kamera ausims valyti Xlife X1+ (juodas)

Ieškote išmanaus įrankio ausų priežiūrai? Xlife X1+ Otoscope yra įrenginys, kuris pateisins jūsų lūkesčius. Šis įrenginys pateikia tikslius ir aiškius vaizdus, ​​leidžiančius pasirūpinti savo sveikata ir komfortu. Pažiūrėkite, ką Xlife gali jums pasiūlyti!

Išskirtinė vaizdo kokybė

Dėka 1080P raiškos kameros, Xlife įrenginys užtikrina išskirtinai aiškius ir ryškius vaizdus. Tai reiškia, kad galite tiksliai stebėti savo ausų ir kitų kūno vietų būklę. Nuo šiol nieko nepraleisite!

Preciziškumas siauriems ausų kanalams

Naujausia 3,5 mm nano endoskopo technologija leidžia X1+ Xlife otoskopui puikiai tinka žmonėms su siauromis ausies kanalais. Pamirškite apie diskomfortą ir nepatogumus – dabar turite įrankį, pritaikytą jūsų poreikiams. Be to, Xlife X1+ otoskopas turi ekrano atspindėjimo funkciją, kuri palengvina sunkiai pasiekiamų vietų stebėjimą.

Patvarumas aukščiausiu lygiu

Xlife X1+ sukurtas išskirtiniam patvarumui. Jie yra atsparūs vandeniui ir dulkėms, be to, nerasos, todėl galėsite juos naudoti net ir sunkiomis sąlygomis. Negana to, jo veikimo laikas siekia net 45 minutes, todėl jums nereikės jaudintis, kad staiga išsikraus. Trūksta energijos? Jį galite lengvai įkrauti naudodami patogų USB prievadą.

Lengvas prisijungimas prie įrenginio

„Xlife“ programa leidžia prijungti išmanųjį telefoną ar planšetinį kompiuterį prie otoskopo per „Wi-Fi“. Tai reiškia, kad galite patogiai peržiūrėti ir išsaugoti vaizdus savo mobiliajame įrenginyje, todėl X1+ otoskopas yra patogus ir paprastas.

Įtrauktas į rinkinį

_Otoskopas_10x4_10 xx4. 1003_Ausų antgalis iš putplasčio x2

Žiedinis ausų antgalis 

Silikonas

Gamintojas X- life ModelX1+Range10 ~ 50 mmLens Diameter 3.5 mmImage Transmission Speed20 fpsOperating Time 45 minCharging Time 45 minInput Current 5V = 0.5AGyroscope6-axisNetwork Standard IEEE 802.11 b/gOperating Temperature-10 ~ 45°CWeight13 gOperating Frequency2.4 GHzImage SensorCMOS
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas