„Smart Switch Wi-Fi Sonoff BASICR4“ (10A ESP32)
Prekės kodas: 059380

„Smart Switch Wi-Fi Sonoff BASICR4“ (10A ESP32)

Prekės kodas: 059380
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1068
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Sonoff Smart Switch BASICR4 Wi-Fi Smart Switch

Sonoff Smart Switch BASICR4 Wi-Fi Smart Switch yra modernus įrenginys, padedantis valdyti išmaniuosius namus. Įrengtas pažangus ESP32 lustas, BASICR4 derina patobulintą funkcionalumą ir didesnį našumą išlaikant priimtiną kainą. Tai puikus sprendimas visiems, kurie nori jaustis patogiau savo namuose, nesvarbu, ar tai būtų apšvietimo valdymas, elektrinis virdulys, drėkintuvas, garažo vartai ar šildytuvai.

Išplėstinė ESP32 lustų technologija

ESP32 lustas BASICR4 yra šio išmaniojo jungiklio šerdis. Dėl šiuolaikinių technologijų prietaisas siūlo patobulintas pagrindines funkcijas ir didesnį efektyvumą, todėl jis taip pat yra ekonomiškas. Jo pažangi architektūra užtikrina sklandų ir patikimą veikimą, o tai labai svarbu bet kuriam išmaniajam namų įrenginiui.

Magic Switch Mode - Limitless Control

Magic Switch režimas BASICR4 leidžia valdyti šviesos jungiklį per programą, net ir išjungus tradicinį sieninį jungiklį. Ši funkcija suteikia lankstumo ir patogumo, todėl galite valdyti apšvietimą iš bet kurios vietos, nepaisant fizinių jungiklio nustatymų.

Nuotolinis valdymas su "eWeLink-Remote"

BASICR4 turi „eWeLink-Remote“ šliuzo funkciją, leidžiančią nuotoliniu būdu valdyti ir kurti išmaniąsias scenas per programą. Ši funkcija suteikia dvipusį valdymą ir vietinį valdymą, todėl naudotojai gali visiškai valdyti savo namų įrenginius.

Išplėstinis grupės valdymas

BASICR4 jungiklis leidžia kurti grupes, skirtas valdyti kelis įrenginius vienu metu. Ši funkcija itin naudinga valdant didesnes namų sistemas, todėl galima lengvai ir efektyviai valdyti įvairius įrenginius grupėse.

Sauga ir patikimumas

Saugumas yra svarbiausias bet kuriame išmaniajame įrenginyje. BASICR4 turi įmontuotą temperatūros jutiklį, kuris realiu laiku nustato maksimalią gaminio temperatūrą, užkertant kelią deformacijai, tirpimui, gaisrui ar aukštai temperatūrai. Jungiklis turi CE, FCC ir ETL sertifikatus, kurie rodo aukštus saugos ir patikimumo standartus.

Paketo turinys:

Switch x 1

Instrukcijų vadovas x 1

 

Specifikacijos:

BrandSonoff
ModelisBASIC4
SpalvaBalta
SuderinamumasAmazon Alexa, Google Home
Įvestis100-240V AC 50/60Hz
Išvestis100-240V AC 50/60Hz
Didžiausia galia2400W @ 240V
Darbinė temperatūra-10°C~40°C
Wi-FiIEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz
MedžiagaPC V0
Matmenys88 x 39 x 24 mm
Svoris45,8g
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas