Smart Switch modulis WiFi Avatto N-WSM01-3 TUYA
Prekės kodas: 047959

Smart Switch modulis WiFi Avatto N-WSM01-3 TUYA

Prekės kodas: 047959
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1271
Paskutinė prekė

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Smart Switch Module WiFi Avatto N-WSM01-3 TUYA

Avatto išmanusis jungiklio modulis leis patogiai valdyti apšvietimą namuose. Jis suderinamas su TUYA / Smart Life programėle, todėl galite ją valdyti nuotoliniu būdu, iš bet kurios vietos. Jis taip pat veikia su „Amazon Alexa“ ir „Google Assistant“ balso padėjėjais. Tuo pačiu metu gaminį labai lengva įdiegti. Kurkite darbo grafikus, nustatykite laikmačius ir bendrinkite savo įrenginius su kitais šeimos nariais – su „Avatto“ galite atsisveikinti su apribojimais! Jungiklis jungiasi per „Wi-Fi“ ir yra 3 kanalų.

Avatto/N-WSM01-3/1

Nuotolinis valdymas su programa

Nežinote, ar prieš išeidami į darbą išjungėte lempą? Dabar tai galite padaryti su savo išmaniuoju telefonu! Avatto jungiklis suderinamas su TUYA / Smart Life programėle, todėl šviesą galite valdyti nuotoliniu būdu – vos keliais paspaudimais! Ar norite, kad likę namų ūkio nariai taip pat galėtų valdyti apšvietimą nuotoliniu būdu? Jokių problemų – programa leidžia bendrinti pasirinktus įrenginius.

Avatto/N-WSM01-3/6

Gaukite dar daugiau galimybių

Pritaikykite savo namų apšvietimą pagal savo gyvenimo būdą. Programėlė leidžia naudoti laikmačius ir nustatyti pasirinktų prietaisų veikimo grafikus – nustatyti, kad šviesa automatiškai išsijungtų 23 val., kai einant miegoti, ir įsijungti 7 valandą ryto, kai atsikeliate. Taip pat galite prijungti gaminį su kitais įrenginiais ar jutikliais ir sukurti išmanią sceną. Taip pat galima vienu metu sugrupuoti kelis jungiklius.

Avatto/N-WSM01-3/4

Paprastas montavimas – veikimas be rūpesčių

Jungiklį sumontuoti labai paprasta – jis nesukels jums jokių problemų ir neužims per daug laiko. Negana to, vieną šviestuvą nesunkiai valdysite 2 jungikliais – toks sprendimas puikiai tinka, pavyzdžiui, šalia laiptų. Patogiai įjunkite šviesą pirmame aukšte, o išjunkite pirmame aukšte – kad galėtumėte saugiai pakilti į viršų ir išvengti nelaimingo atsitikimo!

Avatto/N-WSM01-3/7

Suderinamumas su balso asistentais

Atlaisvinkite rankas ir mėgaukitės dar didesne laisve. Jungiklis suderinamas su „Google Assistant“ ir „Amazon Alexa“ išmaniaisiais asistentais. Tai reiškia, kad apšvietimą galite valdyti balsu! Pavyzdžiui, dabar jums tereikia kelių žodžių, kad įjungtumėte arba išjungtumėte šviesas. Gulite lovoje ir norite išjungti lempą, bet neturite telefono po ranka? Išduokite paprastą komandą ir stebėkite, kaip apšvietimas prisitaikys prie jūsų!

Avatto/N-WSM01-3/2

Prekės ženklas Avatto
Modelis N-WSM01-3
Spalva Balta
Kanalų skaičius 3
Įtampa AC 100-240 V 50/60 Hz
Maks. load LED3x150W 3x3,3A
Veikimo dažnis 2,412-2,484 GHz
Darbinė temperatūra Nuo -10°C iki 40°C
Wi-Fi protokolas IEEE 802.11 b/g/n
diapazonas Iki 100 m
Matmenys 39,2 x 39,2 x 18 mm
Apsaugos laipsnis IP20
App TUYA / Smart Life
Suderinamumas Amazon Alexa, Google Home
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas