Smart Switch Module WiFi Avatto WSM16-W2 TUYA
Prekės kodas: 047962

Smart Switch Module WiFi Avatto WSM16-W2 TUYA

Prekės kodas: 047962
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1150
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Smart Switch Module WiFi Avatto WSM16-W2 TUYA

Palengvinkite namų apšvietimo valdymą. Funkcinis „Avatto“ 2 kanalų kanalinis jungiklis leidžia valdyti šviesas nuotoliniu būdu – naudojant TUYA / Smart Life programėlę arba „Google Assistant“ arba „Amazon Alexa“ balso asistentus. Tai taip pat leidžia kurti darbo grafikus, laikmačius ir automatizavimą. Tuo pačiu metu įrenginys yra kompaktiškas ir labai lengvai montuojamas. Jis palaiko ryšį per „Wi-Fi“ ir yra suderinamas su įvairių tipų jungikliais.

Avatto/WSM16-W2/1

Daug galimybių naudojant programą

Jums nebereikia jaudintis, jei prieš išeidami iš namų pamiršite išjungti šviesą – dabar tai galite padaryti su savo išmaniuoju telefonu! Programėlė TUYA / Smart Life leidžia įjungti ir išjungti šviesas nuotoliniu būdu. Tai taip pat leidžia sujungti jungiklius į grupes ir vienu metu valdyti daugiau jų. Taip pat galite bendrinti savo įrenginius su kitais namų ūkio nariais. Tokiu būdu jie taip pat turės galimybę valdyti šviesas nuotoliniu būdu! Taip pat yra blokavimo funkcija.

Avatto/WSM16-W2/2

Papildomi patogumai

Padarykite, kad jūsų namų apšvietimas atitiktų jūsų tvarkaraštį. Naudodamiesi programėle galite lengvai nustatyti laikmatį arba tvarkaraštį, kad šviesos automatiškai įsijungtų tuo metu, kai paprastai atsikeliate, ir išsijungtų, kai einate miegoti. Taip pat turite galimybę sujungti daugiau įrenginių ir automatizuoti jų veikimą. Jungiklis taip pat gali prisiminti paskutinius nustatymus ir juos atkurti, jei, pavyzdžiui, nutrūktų maitinimas.

Avatto/WSM16-W2/5

Įdiegimas be rūpesčių

Dėl savo kompaktiško dizaino WSM16-W2 yra suderinamas su įvairių tipų jungikliais ir tinka iki 95 % instaliacinių dėžučių rinkoje. Taip pat galite pritvirtinti prie lempos. Jo įdiegimas nesukels jums jokių problemų ir neužims per daug laiko. Negana to, vienai lempai valdyti galima naudoti 2 jungiklius – toks sprendimas puikiai tiks, pavyzdžiui, prie laiptų. Tokiu būdu galite patogiai įjungti šviesą pirmame aukšte, o užgesinti įėjus į aukštą!

Avatto/WSM16-W2/6

Valdymas balsu

Jūs tik minkote tešlą, jūsų rankos užimtos, o gal reikėtų papildomo apšvietimo? O gal jau guli lovoje ir nori miegoti, bet vis tiek reikia išjungti šviesą? Su Avatto viskas tampa daug paprasčiau – WSM16-W2 jungiklis suderinamas su Amazon Alexa ir Google Assistant balso asistentais. Tai leidžia valdyti šviesas paprastomis komandomis! Dabar tereikia kelių žodžių, kad išjungtumėte arba įjungtumėte apšvietimą – jums net nereikia siekti telefono.

Avatto/WSM16-W2/3

Prekės ženklas Avatto
Modelis WSM16-W2
Spalva Balta
Kanalų skaičius 2
Įtampa AC 100-240 V 50/60 Hz
Maks. load LED 2x150W 2x5A
Veikimo dažnis 2,412-2,484 GHz
Darbinė temperatūra Nuo -10°C iki 40°C
Wi-Fi protokolas IEEE 802.11 b/g/n
diapazonas Iki 100 m
Matmenys 39 x 39 x 19 mm
Apsaugos laipsnis IP20
Programa TUYA / Smart Life
Suderinamumas Amazon Alexa, Google Home
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas