„Smart Scene“ sieninis jungiklis „Sonoff R5“ (baltas)
Prekės kodas: 9-063734
„Smart Scene“ sieninis jungiklis „Sonoff R5“ (baltas)

„Smart Scene“ sieninis jungiklis „Sonoff R5“ (baltas)

Prekės kodas: 9-063734
„Smart Scene“ sieninis jungiklis „Sonoff R5“ (baltas)
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1238
15,68 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Sonoff R5 išmanusis sieninis jungiklis (baltas).

Palengvinkite išmaniųjų įrenginių valdymą. Sonoff R5 sieninis jungiklis turi 6 mygtukus, o su eWeLink-Remote gateway funkcija leidžia nuotoliniu būdu valdyti įrenginius, pridėtus prie eWeLink programėlės. Jo diapazonas yra iki 90 m, taip pat palaiko 3 tipų mygtukus. Jį galite naudoti norėdami suaktyvinti ir vieną veiksmą, ir visą sceną. Gaminį montuoti labai paprasta, jo mygtukus galite pažymėti pridedamais lipdukais.

Sukurta išmaniems namams

Patirkite, koks paprastas ir patogus gali būti išmaniųjų namų valdymas. Jei nenorite valdyti skirtinguose kambariuose esančių įrenginių per programėlę, galite naudoti R5 jungiklį. „eWeLink-Remote“ šliuzo funkcija leidžia lokaliai valdyti išmaniuosius prietaisus iki 90 metrų atstumu. Dviejų krypčių apšvietimo valdymas taip pat galimas naudojant papildomą M5 jungiklį (parduodamas atskirai).

Dar patogesnis valdymas

Vos vienu mygtuko paspaudimu galite iškviesti išmaniąją sceną, sukurtą anksčiau naudodami programą. Kai yra interneto ryšys, vienu mygtuko paspaudimu galite įjungti visas šviesas virtuvėje arba išjungti naktines lempas miegamajame. Be to, vieną eWeLink Remote gateway įrenginį galima prijungti net prie 8 R5! Tai reiškia, kad galite sėkmingai naudoti daugiau jungiklių vienai lempai valdyti.

Spauskite mygtuką 3 būdais

Gaukite dar daugiau parinkčių. Jungiklio mygtukus galima paspausti 3 būdais – galimos parinktys yra vienas spustelėjimas, dvigubas paspaudimas ir ilgas paspaudimas. Kiekvienas preso tipas gali atitikti skirtingą veiksmą. Pavyzdžiui, vienu spustelėjimu įsijungs visi miegamojo šviestuvai, dukart spustelėjus – tik naktinės lempos, o ilgai spustelėjus užges visos šviesos. Pasirinkimas yra jūsų – galimybės beveik neribotos!

Paprastas montavimas – ilgas darbo laikas

Įrenginį itin lengva montuoti. Tiesiog priklijuokite jį prie sienos lipnių lipdukų pagalba, kuriuos rasite pakuotėje. Jums nereikia jaudintis dėl laidų! Taip pat galite naudoti jungiklį kaip įprastą nuotolinio valdymo pultą ir tiesiog padėti jį ant stalo ar lentynos. Be to, prietaisui maitinti reikės tik 2 CR2032 baterijų, kurios veiks iki 2 metų.

* Komplekte 56*20 lipdukų

Nerimaujate, kad neprisiminsite, kuriems įrenginiams priskirti tam tikri jungiklių mygtukai? Nerimaujate, kad susipainiosite? Nebūk! Rinkinyje rasite 20 lipdukų, kuriais nesunkiai pažymėsite konkrečių mygtukų funkcijas. Sukurkite savo asmeninį jungiklį, pritaikykite jį pagal savo poreikius ir mėgaukitės patogiu išmaniųjų įrenginių valdymu savo namuose!

Komplekte

  • R5 jungiklis
  • Tvirtinimo varžtai
  • Liepjieji lipdukai
  • Mygtukų žymėjimo lipdukai
  • Vartotojo vadovas

GamintojasSonoff
ModelisR5W
Mygtukų skaičius6
Maitinimo šaltinis2x 3V CR2032 baterija
Darbo temperatūra0°C - 40°C
MedžiagaPC V0
Matmenys86 x 86 x 13,5 mm
SpalvaBalta
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas