„Smart Scene“ sieninis jungiklis „Sonoff R5“.
Prekės kodas: 9-035191

„Smart Scene“ sieninis jungiklis „Sonoff R5“.

Prekės kodas: 9-035191
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1176
15,68 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Smart Scene Wall Switch Sonoff R5

Palengvinkite išmaniųjų įrenginių valdymą. Sonoff R5 sieninis jungiklis turi 6 mygtukus, o su eWeLink-Remote gateway funkcija leidžia nuotoliniu būdu valdyti įrenginius, pridėtus prie eWeLink programėlės. Jo diapazonas yra iki 90 m, taip pat palaiko 3 tipų paleidimo veiksmus. Jį galite naudoti norėdami suaktyvinti ir vieną veiksmą, ir visą sceną. Produktą labai lengva įdiegti, o jo mygtukus galite pažymėti pridedamais lipdukais.

6.jpg

Sukurta išmaniesiems namams

Patirkite, koks paprastas ir patogus gali būti išmanaus namo valdymas. Jei nenorite valdyti skirtinguose kambariuose esančių įrenginių per programėlę, galite naudoti R5 jungiklį. „eWeLink-Remote“ šliuzo funkcija leidžia lokaliai valdyti išmaniuosius prietaisus iki 90 metrų atstumu. Dviejų krypčių apšvietimo valdymas taip pat galimas naudojant papildomą M5 jungiklį (parduodamas atskirai).

2.jpg

Dar patogesnis valdymas

Vos vienu mygtuko paspaudimu galite iškviesti išmaniąją sceną, anksčiau sukurtą naudojant programą. Kai yra interneto ryšys, vienu mygtuko paspaudimu galite įjungti visas šviesas virtuvėje arba išjungti naktines lempas miegamajame. Be to, vieną eWeLink Remote gateway įrenginį galima prijungti net prie 8 R5! Tai reiškia, kad vienai lempai valdyti galite sėkmingai naudoti daugiau jungiklių.

1.jpg

Paspauskite mygtuką trimis būdais

Gaukite dar daugiau parinkčių. Jungiklio mygtukus galima paspausti 3 būdais – galimos parinktys yra vienas spustelėjimas, dvigubas paspaudimas ir ilgas paspaudimas. Kiekvienas preso tipas gali atitikti skirtingą veiksmą. Pavyzdžiui, vienu spustelėjimu įsijungs visi miegamojo šviestuvai, dukart spustelėjus – tik lovos lempos, o ilgai spustelėjus – užges visos šviesos. Pasirinkimas yra jūsų – galimybės beveik neribotos!

8.jpg

Paprastas montavimas – ilgas darbo laikas

Įrenginį itin lengva įdiegti. Tereikia jį priklijuoti prie sienos lipnių lipdukų, kuriuos rasite pakuotėje, pagalba. Jums nereikia jaudintis dėl laidų! Taip pat galite naudoti jungiklį kaip įprastą nuotolinio valdymo pultą ir tiesiog padėti jį ant stalo ar lentynos. Be to, prietaisui maitinti reikės tik 2 CR2032 baterijų, kurios veiks iki 2 metų.

10.jpg

20 lipdukų įtraukta

Nerimaujate, kad neprisiminsite, kuriems įrenginiams priskirti tam tikri jungiklių mygtukai? Nerimaujate, kad susipainiosite? Nebūk! Rinkinyje rasite 20 lipdukų, kuriais nesunkiai pažymėsite konkrečių mygtukų funkcijas. Sukurkite savo asmeninį jungiklį, pritaikykite jį pagal savo poreikius ir mėgaukitės patogiu išmaniųjų įrenginių valdymu savo namuose!

9.jpg

Dėžutėje

  • R5 jungiklis
  • Tvirtinimo varžtai
  • Liepjieji lipdukai
  • Lipdukai mygtukams pažymėti
  • Naudotojo vadovas
Prekės ženklas Sonoff
Modelis R5
Mygtukų skaičius 6
Maitinimo šaltinis 2x 3V CR2032 baterija
Darbo temperatūra 0°C–40°C
Medžiaga PC V0
Matmenys 86x86x13,5 mm
Spalva Pilka
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas