Smart Plug Zigbee Homekit NEO NAS-WR15BH (FR)
Prekės kodas: 057973

Smart Plug Zigbee Homekit NEO NAS-WR15BH (FR)

Prekės kodas: 057973
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1469
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Homekit NEO NAS-WR15BH Smart Zigbee Nest (FR).

Mėgaukitės patogiu savo įrenginių valdymu. NEO NAS-WR15BH išmanusis lizdas leis nuotoliniu būdu valdyti prijungtą įrangą išmaniuoju telefonu, be to, jis suderinamas su ZigBee protokolu bei Apple Home, Google Home, Amazon Alexa ir Tuya ekosistemomis. Taip pat nereikia jaudintis dėl problemų, susijusių su jo konfigūravimu – visas procesas yra labai paprastas ir neužtrunka per ilgai. „Nest“ palaiko populiariausius įrenginius, pvz., televizorius, kavos virimo aparatus ir lempas.

4.jpg

Valdykite įrenginius išmaniuoju telefonu

Dabar galite patogiai valdyti savo įrenginius iš bet kurios vietos. NEO lizdas leidžia nuotoliniu būdu juos valdyti naudojant programėlę. Iš jo galima ne tik įjungti arba išjungti prijungtą įrangą, bet ir, pavyzdžiui, susikurti jai darbo grafiką. Be to, su Zigbee šliuzu (parduodamas atskirai) įgyjate galimybę sujungti daugiau įrenginių ir automatizuoti jų veikimą. Pasirūpinkite, kad apšvietimas įsijungtų savaime, kai judesio jutiklis aptinka, kad kažkas įėjo į kambarį, arba nustatykite kavos virimo aparatą, kad išlipus iš lovos išsivirti skanios kavos – galimybės yra beveik neribotos!

2.jpg

Dar daugiau nuotolinio valdymo parinkčių

The Nest suderinamas su tokiomis platformomis kaip Tuya, Google Home, Amazon Alexa, Apple Home ir Samsung SmartThings. Taigi galite pridėti jį prie ekosistemos, kurią naudojate kiekvieną dieną! Jums nebereikia kiekvieną kartą perjungti programų. NAS-WR15BH taip pat veikia su Google Assistant ir Amazon Alexa balso padėjėjais, todėl galite valdyti prijungtus įrenginius paprastomis komandomis. Dabar tereikia kelių žodžių, pavyzdžiui, įjungti arba išjungti šviesas!

6.jpg

Papildomi patogumai

Naudodami lizdą galite stebėti energijos suvartojimą realiu laiku. Tai padės išmokti geriau ją valdyti, o dėl to sutaupysite elektros sąskaitas! Be to, įvykus avarinei situacijai, gaminys automatiškai atkurs anksčiau išsaugotus nustatymus, kai bus atkurtas maitinimas. Taip pat yra užrakto funkcija, leidžianti be rūpesčių naudoti lizdą ten, kur yra vaikai. Taip pat galite bendrinti savo įrenginius programoje su likusiais namų ūkio nariais, kad jie taip pat galėtų patogiai juos valdyti nuotoliniu būdu.

7.jpg

GamintojasNEO
ModelisNAS-WR15BH (FR)
Maks. current16 a
power suvartojimas budėjimo režime 5 proc. 1016_
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas