Smart Plug WiFi NEO NAS-WR15W Tuya 16A FR
Prekės kodas: 047618

Smart Plug WiFi NEO NAS-WR15W Tuya 16A FR

Prekės kodas: 047618
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1123
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Smart Plug WiFi NEO NAS-WR15W Tuya 16A FR

Norite padaryti savo namus išmanesnius? Išmanusis kištukas gali tai padaryti jums! Tai leidžia patogiai valdyti savo buitinę techniką. Be to, naudodamiesi specialia programa turite galimybę sudaryti išmaniuosius grafikus. Siekiant didesnio patogumo, jis taip pat turi balso valdymo galimybes, nes rodo suderinamumą su „Google Assistant“, „Amazon Alexa“ ar „SmartThings“. Prisijungimas prie jo taip pat nesukels vargo, nes palaiko IEEE 802.11 b/g/n belaidį ryšį.

Neo/NAS-WR15W-FR/6

Išmanūs namai

Su Smart Plug galite lengvai susikurti savo svajonių išmanųjį namą! Galite patogiai valdyti įrenginį iš savo telefono lygio, todėl galėsite valdyti savo buitinę techniką, kad ir kur būtumėte! Galite lengvai prijungti tokius įrenginius kaip skalbimo mašina, ventiliatorius, šaldytuvas, televizorius, lempa, mikrobangų krosnelė, bet ne tik! Kontroliuokite viską be problemų!

Neo/NAS-WR15W-FR/2

Naudojimo patogumas

Nebijokite sudėtingos konfigūracijos ir diegimo. Su Neo lizdu prisijungsite greitai ir lengvai! Tereikia prisijungti prie interneto, įdiegti programėlę ir prie jos pridėti savo įrenginį. Be to, jis veikia su populiariausiomis platformomis, tokiomis kaip Tuya Smart, Amazon Alexa, Google Assistant ir Tmall Genie. Su Neo nėra vietos nepatogumams!

Neo/NAS-WR15W-FR/4

Lengvas valdymas

Galite valdyti išmanųjį lizdą iš savo telefono. Dėl specialios programos galėsite lengvai įjungti ir išjungti prijungtus įrenginius, kad ir kur būtumėte! Be to, galite sukurti išmaniuosius tvarkaraščius. Tai taip pat leidžia valdyti energijos suvartojimą realiu laiku.

Neo/NAS-WR15W-FR/3

Sauga

Neo išmanusis lizdas taip pat yra saugumo garantija. Jame įdiegta išmanioji užrakto nuo vaikų funkcija, todėl galite būti tikri, kad jauniausi šeimos nariai bus tinkamai apsaugoti nuo elektros smūgio. Be to, išjungus maitinimą namuose, jūsų nustatymai bus išsaugoti. Tai ne tik suteikia saugumo jausmą, bet ir užtikrina komfortą.

Neo/NAS-WR15W-FR/1
Prodiuseris Neo
Modelis NAS-WR15W
Vardinė įtampa AC110-230V±10%, 50/60Hz
Vardinė srovė 16 A
Belaidis ryšys IEEE 802.11 b/g/n
Darbo diapazonas 45 m
Darbo temperatūra 0°C~40°C
Darbinė drėgmė 20%~85% RH
Suderinamumas Amazon Alexa, Google Assistant
Matmenys 50 × 50 × 85 mm
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas