Smart Plug Matter NEO NAS-WR10WM WiFi 16A
Prekės kodas: 047619

Smart Plug Matter NEO NAS-WR10WM WiFi 16A

Prekės kodas: 047619
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1296
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Smart Plug Matter NEO NAS-WR10WM WiFi 16A

Norite padaryti savo namus išmanesnius? Išmanusis kištukas gali tai padaryti jums! Tai leidžia patogiai valdyti savo buitinę techniką. Be to, naudodamiesi specialia programėle turite galimybę sudaryti išmaniuosius tvarkaraščius arba nustatyti atgalinį skaičiavimą. Tai rodo suderinamumą su „Google Assistant“ ir „Amazon Alexa“. Prisijungdami prie jo taip pat neturėsite problemų, nes jis palaiko IEEE 802.11 b/g/n ir Matter protokolus.

Neo/NAS-WR10WM/1

Išmanūs namai

Naudodami išmanųjį kištuką galite lengvai sukurti savo svajonių išmanųjį namą! Galite patogiai valdyti įrenginį iš savo telefono, o tai reiškia, kad galėsite valdyti savo buitinę techniką, kad ir kur būtumėte! Galite lengvai prijungti tokius įrenginius kaip skalbimo mašina, ventiliatorius, šaldytuvas, televizorius, lempa, mikrobangų krosnelė, bet ne tik! Kontroliuokite viską be problemų!

Neo/NAS-WR10WM/9

Naudojimo patogumas

Nebijokite sudėtingos konfigūracijos ir diegimo. Su Neo lizdu prisijungsite greitai ir lengvai! Tereikia nuskaityti įrenginyje esantį QR kodą. Be to, jis veikia su populiariausiomis platformomis, tokiomis kaip Tuya, Apple Home, Google Home ir Amazon Alexa. Su Neo nėra vietos nepatogumams!

Neo/NAS-WR10WM/6

Lengvas valdymas

Galite valdyti išmanųjį lizdą iš savo telefono. Specialios programėlės dėka galėsite sudaryti tvarkaraščius – lengvai suplanuokite, kada konkretus įrenginys turėtų įsijungti arba išjungti. Be to, galite pradėti atgalinį skaičiavimą, kad, pavyzdžiui, jūsų ventiliatorius išsijungtų po 11 minučių. Tai taip pat leidžia valdyti energijos suvartojimą realiu laiku.

Neo/NAS-WR10WM/4

Sauga

Neo išmanusis lizdas taip pat yra saugumo garantija. Jame įdiegta išmanioji užrakto nuo vaikų funkcija, todėl galite būti tikri, kad jūsų jauniausi šeimos nariai bus tinkamai apsaugoti nuo elektros smūgio. Be to, išjungus maitinimą namuose, jūsų nustatymai bus išsaugoti. Tai ne tik suteikia saugumo jausmą, bet ir užtikrina komfortą.

Neo/NAS-WR10WM/3
Gamintojas Neo
Modelis NAS-WR10WM
Vardinė įtampa AC110-230V±10%, 50/60Hz
Vardinė srovė 16 A
Protokolas IEEE 802.11 b/g/n, Matter
Belaidis ryšys 2,4 GHz
Darbo diapazonas 45 m
Darbo temperatūra 0°C ~ 60°C
Darbinė drėgmė 0%~85% RH
Suderinamumas Amazon Alexa, Google Assistant
Matmenys 50 × 50 × 85 mm
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas