Smart Light Switch WiFi WiFi NEO NAS-SC03WE 3 Way
Prekės kodas: 047609

Smart Light Switch WiFi WiFi NEO NAS-SC03WE 3 Way

Prekės kodas: 047609
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1600
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

WiFi šviesos jungiklis NEO NAS-SC03WE Triple

Norite lengvai valdyti savo namų apšvietimą? NEO Wi-Fi šviesos jungiklis gali padėti jums tai padaryti! Jį galite valdyti per 2,4 GHz tinklą arba tradiciškai, liesdami. Be to, specialios programėlės dėka galėsite įjungti arba išjungti šviesą pasirinktame kambaryje, net kai būsite toli nuo namų. Pagaminta iš grūdinto stiklo, pasižymi dideliu atsparumu įbrėžimams, taip pat yra atsparus ugniai ir vandeniui.

NEO/NAS-SC03WE/1

Išmanioji šviesa

NEO WiFi šviesos jungiklis yra novatoriškas sprendimas, kurį galite valdyti liesdami arba belaidžiu būdu naudodami 2,4 GHz Wi-Fi ryšį. Veikia tiek dieną, tiek naktį. Tačiau nebijokite, tai neturės neigiamos įtakos namų ūkio narių miego kokybei. Naktį specialus LED apšvietimas rodo, kuris jungiklis yra aktyvus (rožinė šviesa) ar neaktyvus (mėlyna šviesa). NEO išmanusis šviestuvas yra protingas ir patogus būdas valdyti apšvietimą šiuolaikiniuose namuose.

NEO/NAS-SC03WE/2

Greitas ir saugus veikimas

NEO jutiklis užtikrins greitą ir saugų veikimą. Prie jo prisijungsite per 2,4 GHz Wi-Fi tinklą, kuris garantuoja stabilesnį, greitesnį ir patogesnį veikimą. Taigi galite lengvai valdyti savo įrenginį telefonu. Be to, skydas pasižymi IP66 atsparumu vandeniui, todėl jungiklį galite sumontuoti net vonios kambaryje be jokių problemų.

NEO/NAS-SC03WE/3

Lengvas montavimas

Bijai sunkaus ir ilgo diegimo? Su NEO įrenginiais jūs nesate! Visas procesas yra labai greitas ir paprastas. Norint prisijungti prie jungiklio, pakanka vos trijų žingsnių. Pirmiausia prisijunkite prie „Wi-Fi“ tinklo, tada atsisiųskite programą ir pridėkite įrenginį. Be to, jungiklis rodo mažas energijos sąnaudas. Tai viskas, siekiant pagerinti naudotojo patirtį.

NEO/NAS-SC03WE/4

Ilgas ir patogus valdymas

NEO šviesos jungiklis yra saugumo ir naudotojo patogumo derinys. Siekiant papildomos apsaugos, jis buvo pagamintas iš grūdinto stiklo, kuris yra atsparus ugniai ir, be to, pasižymi atsparumu įbrėžimams ir drėgmei. Jis palaiko tokias platformas kaip „Tuya Smart“, „Amazon Alexa“, „Google Assistant“ ir „Tmall Genie“, todėl juo naudotis yra dar lengviau ir maloniau.

NEO/NAS-SC03WE/5

Daugiau galimybių

NEO „WiFi“ šviesos jungiklis siūlo daugybę funkcijų, todėl naudotojai gali geriau valdyti savo namų apšvietimą. Naudodami specialią programą galite valdyti jungiklį ir stebėti jo būseną. Bendradarbiavimas su kitais įrenginiais ir jutikliais leidžia kurti išmanias scenas ir tvarkaraščius, todėl jūsų namai tampa dar funkcionalesni. Be to, dėl nuotolinio valdymo pulto galite išjungti šviesą naudodami programą, net kai esate toli nuo namų, o tai prisideda prie energijos taupymo.

NEO/NAS-SC03WE/6
Prodiuseris NEO
Modelis NAS-SC03WE
Vardinė įtampa AC 85–250 V, 50/60 Hz
Kanalų skaičius 3
Maksimali srovė maks. 5 A (1 išvestis)
Belaidis ryšys 2,4 GHz
Belaidis atstumas iki 40 m
Darbo temperatūra 0°C ~ 40°C
Darbinė drėgmė 0%~90%
Medžiaga Grūdintas stiklas
Apsauga IP66, atsparus ugniai, atsparus įbrėžimams
Matmenys 86 × 86 × 34 mm
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas