Skalbimo organizatorius PGYTECH (žalias)
Prekės kodas: 047089

Skalbimo organizatorius PGYTECH (žalias)

Prekės kodas: 047089
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
3653
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

PGYTECH kosmetikos krepšys (žalias)

Ar dažnai keliaujate ar verslo reikalais? Ar jums reikia vietos, kur laikyti visus savo tualeto reikmenis ir kosmetiką? Organizatorius iš PGYTECH jums puikiai tiks! Jame ne tik tilps visi jūsų daiktai, bet ir padės atskirti sausus nuo šlapių. Be to, juo bus labai patogu naudotis, nes yra užtrauktukas ir speciali etiketė.

PGYTECH/P-CB-097/1

Tobulas užsakymas

PGYTECH organizatorius padės susitvarkyti visas kosmetikos ir higienos reikmenis. Jame buvo papildomos vidinės kišenės. Vienas iš jų puikiai tiks drėgniems daiktams laikyti, elastingas dirželis puikiai tiks šampūnams laikyti, tinklinė kišenė gali būti skirta smulkiems daiktams, tokiems kaip vatos kamuoliukai ar ausų pagalvėlės, o didelėje kišenėje lengvai tilps, pavyzdžiui, skustuvai. . Be to, organizatorius taip pat turi specialią kišenę dantų šepetėliui ir pastai.

PGYTECH/P-CB-097/3

Atsparus vandeniui

Šis priedas puikiai atsparus vandens purslams. Be to, jis buvo sukurtas naudojant aukščiausios kokybės medžiagas, todėl pasižymi dideliu patvarumu ir atsparumu. Be to, jums nereikės rūpintis savo daiktais, nes šis gaminys buvo sukurtas tam, kad galėtumėte lengvai atskirti šlapius daiktus nuo sausų.

PGYTECH/P-CB-097/6

Naudojimo patogumas

PGYTECH organizatorius yra ne tik labai praktiškas aksesuaras, kuris pravers bet kokios kelionės metu, bet ir labai patogus naudoti. Jame tilps visi reikalingiausi daiktai, be to, jis yra labai patvarus ir atsparus. Jame taip pat yra speciali kabykla, kuri leidžia patogiai pakabinti organizatorių vonioje.

PGYTECH/P-CB-097/2
Prodiuseris PGYTECH
Modelis P-CB-097
Medžiaga Poliesteris
Matmenys 240 × 150 × 120 mm
Spalva Žalia
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas