Silkn Jewel Luxx JWX20PE3001
Prekės kodas: 5-JWX20PE3001
Silkn Jewel Luxx JWX20PE3001

Silkn Jewel Luxx JWX20PE3001

Prekės kodas: 5-JWX20PE3001
Silkn Jewel Luxx JWX20PE3001
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
14654
Paskutinė prekė

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 4 - 8*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Silk'n Jewel yra visiškai kitokio dizaino nei panašūs HPL plaukų šalinimo prietaisai, esantys rinkoje. Jame yra tik vienas mygtukas, kurį galite naudoti norėdami įjungti arba išjungti įrenginį arba perjungti į kitą galios lygį. Tai reiškia, kad jums nebereikės spausti pulso mygtuko, kad paleistumėte šviesos blyksnį – tai padarys jūsų plaukų šalinimo sesijas daug greitesnę ir lengvesnę. Tiesiog padėkite prietaiso galiuką prie odos ir Jewel automatiškai skleis šviesos impulsą. Galite pasirinkti sufokusuoti nedidelę sritį, perkeldami įrenginį iš vienos vietos į kitą. Arba galite leisti įrenginiui slysti didesniame plote, kad galėtumėte baigti darbą per kelias minutes.
Silk’n Jewel turi penkis galios nustatymus, iš kurių žemiausias yra 1 lygis. Šie galios lygiai yra susieti su HPL™ blyksnių dažniu. Kuo aukštesnį galios lygį pasirinksite, tuo efektyvesnis gydymas. Kai nustatote Jewel į 1 lygį, prietaisas skleidžia vieną šviesos impulsą per sekundę – tai yra greičiausias lygis. Be to, tai yra geras pasirinkimas, jei neseniai buvote saulėje. Nustačius prietaisą į 5 lygį, jis skleidžia vieną šviesos impulsą kas 3,5 sekundės. Tai yra veiksmingiausias lygis ir pasiekiami geriausi rezultatai.
Mūsų odos spalva nėra vienoda: kai kurios kūno dalys turi natūralesnę pigmentaciją nei kitos arba yra tamsesnės dėl įdegio. „Silk'n Jewel“ turi įmontuotą odos spalvos jutiklį, kuris nuskaito jūsų odą. Jei jūsų oda per tamsi, prietaisas neskleis šviesos impulso esant didesniam galios lygiui. Tokiu atveju galite tęsti plaukų šalinimo seansą perjungdami į žemesnį nustatymą. Be to, „Silk’n Jewel“ turi saugos mechanizmą, kuris automatiškai apsaugo jūsų akis. Prietaisas skleis šviesos blyksnį tik tada, kai jo aplikatorius tiesiogiai liečiasi su oda, o ne tada, kai bus nukreiptas į orą.
 Ši technologija buvo daugelio klinikinių tyrimų objektas, o pagrindiniai dermatologai mano, kad tai saugus, paprastas ir veiksmingas būdas pašalinti plaukus įprastoje namų aplinkoje. Gydymas yra rekomenduojamas gydytojų, kliniškai įrodytas ir patentuotas bei patvirtintas Jungtinių Amerikos Valstijų FDA (Maisto ir vaistų administracijos).
Turėsite atlikti keletą gydymo procedūrų, kad pasiektumėte geriausių rezultatų. Kad įsitikintumėte, jog sesijas planuojate teisingai – ir nepamirškite vieno – galite lengvai įtraukti jas į savo asmeninį tvarkaraštį naudodami nemokamą, patogią programą Silk’n. Programėlės automatinio pranešimo funkcija reiškia, kad niekada nepamiršite apie būsimą seansą. Be to, programėlėje galite rasti bet kokių svarbių klausimų apie savo Silk’n Jewel. Patogus ir universalus, kitaip tariant!
 
  • Nuolatinis plaukų šalinimas su kliniškai įrodyta ir patentuota HPL™ technologija
  • Touch&Glide technologija: greitesnis plaukų šalinimas dėl automatizuotos šviesos impulsai
  • Tinka visam kūnui ir veidui
  • 200 000 šviesos impulsų
  • Pasirinkite iš 5 galios lygių
  • Reguliuojamas greitis
  • Sumontuotas odos spalvos jutiklyje
  • Gali būti naudojamas po įdegio (1 energijos lygis)
  • Apdorojamas plotas: 3 cm²
  • Nemokama „Silk'n“ programa procedūrų planavimui
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas