Sigma 56mm F1.4 DC DN | Contemporary | Canon EF-M mount
Prekės kodas: 085126351717

Sigma 56mm F1.4 DC DN | Contemporary | Canon EF-M mount

Prekės kodas: 085126351717
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
45100
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 9 - 11*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Sigma 56mm F1.4 DC DN | Contemporary

Ypač elegantiškas portretinio ilgio pagrindinis objektyvas 56 mm f/1,4 DC DN priklauso "Sigma" šiuolaikinių objektyvų serijai ir yra skirtas naudoti su "Nikon Z" beveidrodžiais fotoaparatais. Objektyvas pasižymi ryškia f/1,4 maksimalia diafragma, kuri tinka darbui sudėtingomis apšvietimo sąlygomis, taip pat leidžia geriau kontroliuoti lauko gylį, kad būtų galima išskirti objektus ir dirbti su selektyvaus fokusavimo metodais. Optinėje konstrukcijoje naudojami du asferiniai elementai ir vienas SLD elementas, kurie padeda sumažinti sferines ir chromatines aberacijas, todėl objektyvas yra ryškesnis ir aiškesnis. Taip pat buvo panaudota itin daugiasluoksnė danga, slopinanti blyksnius ir vaiduoklius, kad būtų pasiektas didesnis kontrastas ir spalvų tikslumas dirbant stipraus apšvietimo sąlygomis. Optiką papildo žingsninis AF variklis, kuris dėl savo greito, tikslaus ir beveik tylaus veikimo tinka ir fotografavimui, ir filmavimui.

Šis objektyvas, priklausantis "Sigma Global Vision" serijos "Contemporary" linijai, yra sukurtas siekiant patogumo ir našumo pusiausvyros, o jo kompaktiška, lengva konstrukcija ir universalus valdymas derinami su išskirtinėmis optinėmis savybėmis.

Portretinio ilgio pagrindinis objektyvas skirtas APS-C formato "Nikon Z-mount" beveidrodžiams fotoaparatams, jo židinio nuotolis lygiavertis 84 mm.

Ryški f/1,4 maksimali diafragma puikiai tinka esant prastam apšvietimui, taip pat leidžia geriau kontroliuoti lauko gylį ir pasiekti selektyvaus fokusavimo efektų.

Vienas specialios mažos dispersijos (SLD) elementas sumažina spalvinius pakraščius ir chromatines aberacijas, kad būtų pasiektas didesnis ryškumas ir spalvų tikslumas.

Du asferiniai elementai naudojami iškraipymams ir sferinėms aberacijoms apriboti, taip pat padeda užtikrinti didesnį bendrą aštrumą ir tikslų atvaizdavimą.

Objektyvo elementai padengti itin daugiasluoksne danga, kad būtų sumažinti objektyvo blyksniai ir vaiduokliai, o vaizdai būtų kontrastingi ir spalviškai neutralūs, net ir esant foniniam apšvietimui.

Žingsninis AF variklis yra naudingas tiek fotografams, tiek vaizdo operatoriams, nes veikia greitai, tiksliai ir beveik tyliai.

Suapvalinta devynių lapelių diafragma prisideda prie tolygaus ir malonaus bokeh vaizdo.

Bajonetinis laikiklis pagamintas iš žalvario, kad būtų užtikrintas tikslumas ir ilgaamžiškumas. Be to, į laikiklio konstrukciją įtrauktas guminis sandarinimas, kad jis būtų atsparus dulkėms ir purslams.

 

Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas