Sigma 20mm F1.4 DG HSM | Art | Canon
Prekės kodas: 0085126412548

Sigma 20mm F1.4 DG HSM | Art | Canon

Prekės kodas: 0085126412548
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1 04500
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 9 - 11*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

 

Sigma 20mm F1.4 DG HSM | Menas | Canon

Dėl pirmojo pasaulyje ypač plataus kampo F1.4 objektyvo pažangių technologijų šis 20 mm F1.4 objektyvas yra įmanomas

SIGMA 20mm F1.4 DG HSM | „Canon“ skirtas „Art“ objektyvas turi didelį dvigubą 59 mm skersmens asferinį objektyvą. Buvo manoma, kad tokio tipo objektyvus labai sunku gaminti, tačiau SIGMA priėmė iššūkį sukurti F1.4 itin plataus kampo objektyvą, atitinkantį griežtus SIGMA Art linijos veikimo reikalavimus.

Idealus didelės spartos objektyvas su aukščiausio lygio našumu itin didelės megapikselių eros

SIGMA 20mm F1.4 DG HSM | „Art Lens for Canon“ suteikia itin plataus kampo objektyvo privalumus su minimaliais iškraipymais, puikiai tinka fotografuojant peizažus, žvaigždėtą dangų ir architektūrą. Fotografas gali ne tik fiksuoti plačiakampius kadrus, kai sufokusuota visa scena, bet ir panaudoti plačiai atvertą diafragmą, kad padarytų momentines nuotraukas, kai objektas yra sufokusuotas, o fonas sulietas su patraukliu „bokeh“ efektu. Šis didelio našumo objektyvas, sukurtas ypač didelio megapikselių „Canon“ skaitmeniniams fotoaparatams, užtikrina išskirtinę skiriamąją gebą ir labai aiškų vaizdo kokybę net esant plačiai atvertai diafragmai.

Šis objektyvas, kurio židinio nuotolis yra 20 mm ir diafragma F1,4, užtikrina išskirtinį didelės diafragmos ryškumą ir „bokeh“ efektą, suteikiantį precedento neturintį vaizdo potyrį.

SIGMA turi didelę patirtį panaudodama savo pažangias dizaino galimybes ir pažangiausias technologijas, kad sukurtų didelės diafragmos objektyvus, kurie išnaudoja visas itin didelės megapikselių DSLR galimybes. Kaip naujausią šios kategorijos pasiekimą, SIGMA sukūrė itin plataus kampo objektyvą su F1.4 ryškumu. Šis objektyvas, kurio židinio nuotolis yra 20 mm ir diafragma F1,4, užtikrina išskirtinį didelės diafragmos ryškumą ir „bokeh“ efektą, suteikiantį precedento neturintį vaizdo potyrį. Leidžiantis fotografui išnaudoti plataus kampo teikiamą perspektyvą ir mažą lauko gylį, kurį suteikia didelė diafragma, šis objektyvas idealiai tinka ne tik tokiems itin plataus kampo objektams kaip peizažai ir žvaigždėtas dangus, bet ir fotografuoti silpnas apšvietimas, patalpų fotografavimas, portretai su natūraliu bokeh efektu ir daug daugiau.

Meno linija suteikia aukšto lygio meninę išraišką

SIGMA visus savo keičiamus objektyvus suskirsto į tris produktų linijas: Contemporary, Art ir Sports, kurių kiekviena turi savitą koncepciją. Sukurti daugiausia dėmesio skiriant sudėtingam optiniam veikimui ir gausiai išraiškingai galiai, mūsų „Art line“ objektyvai užtikrina aukšto lygio meninę išraišką. Siūlydami nuostabų atvaizdavimo našumą, atitinkantį aukščiausius standartus, jie puikiai tinka peizažams, portretams, natiurmortams, stambiam planui ir atsitiktiniam fotografavimui. Jie sukurti tokiai fotografijai, kuri išlaisvina vidinį menininką. Galingas sąjungininkas kiekviename fotografijos žanre, SIGMA „Art line“ objektyvai puikiai tinka tiek studijoje atliekant oficialius darbus, tiek lauke, norint užfiksuoti įspūdingus architektūros, žvaigždėto dangaus ir daugelio kitų scenų kadrus.

Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas