Sieninis įkroviklis Baseus GaN5 Pro 2xUSB-C + USB, 140W (baltas)
Prekės kodas: 3880981910560

Sieninis įkroviklis Baseus GaN5 Pro 2xUSB-C + USB, 140W (baltas)

Prekės kodas: 3880981910560
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
6700
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Baseus GaN5 Pro 2xUSB-C + USB maitinimo įkroviklis, 140W (balta).

Greitai ir saugiai įkraukite 3 įrenginius vienu metu. „Baseus“ įkroviklyje yra 2 USB-C prievadai ir USB prievadas, jis taip pat veikia su PD/QC/PPS greitojo įkrovimo protokolais. Šiuolaikinių sprendimų naudojimas leidžia atnaujinti įrenginio energiją be pavojaus sugadinti, o dėl lengvo ir kompaktiško dizaino jį nesunkiai saugosite. Be to, pridedamas USB-C į USB-C laidas.

3.jpg

Greitas įrenginių įkrovimas

Įkroviklis palaiko tokius greito įkrovimo protokolus kaip PD/QC/PPS, todėl leis greitai atnaujinti įrenginio energiją. Dėl to jis įkraus 16 colių „MacBook Pro“ per maždaug 30 minučių, o „Huawei Mate 40 Pro“ – iki 54 proc. Be to, pridedamas laidas palaiko PD3.1, kad būtų galima greitai įkrauti 240 W.

8.jpg

Saugu naudoti

Įkroviklį naudokite patogiai ir saugiai. Gaminys siūlo BPSII įkrovimo technologiją, kuri reguliuoja prijungto įrenginio maitinimą. Tuo tarpu BCT sistema apsaugo gaminį nuo perkaitimo, o Trickle Charging leidžia saugiai įkrauti įrenginį naktį. Įkroviklis taip pat turi apsaugą nuo viršįtampių, viršsrovių, trumpojo jungimo ir kt.

2.jpg

Platus suderinamumas

Gamintojas į suderinamumo sąrašą įtraukė daugybę įrenginių, įskaitant nešiojamuosius kompiuterius, planšetinius kompiuterius ar išmaniuosius telefonus iš Apple, Huawei, Samsung, Xiaomi, Huawei prekių ženklų. Negana to, įkroviklio pagalba atnaujinsite ir tokius įrenginius kaip maitinimo blokai, šviestuvai ar staliniai ventiliatoriai. Be to, gaminys veikia esant 110-240 V įtampos diapazonui, todėl galite jį naudoti, kad ir kur būtumėte.

4.jpg

Apgalvotas dizainas

Tai dar nesibaigia Baseus įkroviklio privalumai. Naudojant galio nitridą, suderinamus įrenginius galima įkrauti 3 kartus greičiau ir nerizikuojant perkaisti. Be to, jis išsiskiria kompaktišku dizainu – yra 25 % mažesnis nei Apple 140 W įkroviklis. Be to, gaminyje yra mėlynas indikatorius, informuojantis apie jo būseną, o tvirtas darbas užtikrina ilgaamžiškumą ir atsparumą dilimui.

1.jpg

Įtraukta

  • charger
  • USB-C į USB-C laidas
Gamintojas Baseus
Modelis CCGP100202
Spalva balta
Power 140 W
Dabartinis 5A
Medžiaga PC (įkroviklis), TPE (kabelis)
Įvesties / išvesties prievadas x2 USB-C
Svoris apytiksliai 304 g
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas