Sieninis įkroviklis Aukey PA-B7O, 1xUSB-A, 2xUSB-C, 140W GaN (juodas)
Prekės kodas: 9-067125
Sieninis įkroviklis Aukey PA-B7O, 1xUSB-A, 2xUSB-C, 140W GaN (juodas)

Sieninis įkroviklis Aukey PA-B7O, 1xUSB-A, 2xUSB-C, 140W GaN (juodas)

Prekės kodas: 9-067125
Sieninis įkroviklis Aukey PA-B7O, 1xUSB-A, 2xUSB-C, 140W GaN (juodas)
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
9254
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Aukey PA-B7O, 1xUSB-A, 2xUSB-C, 140W GaN maitinimo įkroviklis (juodas)

Aukey PA-B7O įkroviklis yra pažangus įrenginys, kuriame naudojama GaN ir PD3.1 technologija užtikrinti išskirtinį įkrovimo našumą. Dėl 140 W galios jis idealiai tinka įkrauti kelis įrenginius vienu metu, įskaitant nešiojamuosius kompiuterius, išmaniuosius telefonus ir kitus mobiliuosius įrenginius.

PD3.1 potencialas

Aukey PA-B7O palaiko PD3.1 technologiją, kuri leidžia greitai įkrauti net reikliausius įrenginius. Dėl to žymiai sutrumpėja nešiojamųjų kompiuterių ir kitų įrenginių įkrovimo laikas, todėl galėsite greitai vėl juos naudoti. Be to, įkroviklis sumaniai pritaiko prijungtų įrenginių įkrovimo galią, užtikrindamas optimalų ir saugų jų įkrovimą. Dėl to kiekvienas iš jų gauna tiksliai tiek energijos, kiek jai reikia.

Visapusiška apsauga

Įrenginys siūlo visišką apsaugą nuo aukštos temperatūros, viršįtampio, perkrovimo ir trumpojo jungimo. Taigi galite naudoti įkroviklį be rūpesčių ir įsitikinę, kad jūsų įrenginiai yra apsaugoti bet kokiomis sąlygomis.

GaN technologija

Naujoji GaN (galio nitrido) technologija užtikrina greitesnį įkrovimą, geresnį veikimo stabilumą ir sumažina šilumą, palyginti su tradiciniais puslaidininkiais. Be to, mažesnis GaN elementų dydis leidžia sumažinti bendrą įkroviklio dydį, todėl jis yra kompaktiškesnis ir lengviau transportuojamas.

Aukštas saugos lygis

Integruotas lustas, sertifikuotas USB-IF asociacijos, atitinkantis PD protokolą, užtikrina aukščiausią saugos lygį greitojo įkrovimo metu. Be to, kai jūsų įrenginio energijos lygis pasieks aukštą lygį, įkroviklis automatiškai persijungs į lėto įkrovimo režimą. Taip užtikrinama, kad jūsų įrenginiai visada būtų saugūs, net kai pamiršite juos atjungti nuo įkroviklio.

Universalumas ir suderinamumas

Aukey PA-B7O įkroviklis suderinamas su daugybe įrenginių, įskaitant iPhone, iPad, Android įrenginius ir mažesnius nešiojamuosius kompiuterius. Jis taip pat palaiko įvairius greito įkrovimo standartus, tokius kaip Apple 2.4A, Samsung 5V 2A, Samsung AFC, Huawei FCP, SCP, QC 3.0, PD 3.0, PD3.1 ir PPS, todėl tai yra universalus įkrovimo įrankis.

140 W galia

Įkroviklis siūlo įspūdingą 140 W galią, leidžiančią vienu metu įkrauti kelis įrenginius neprarandant įkrovimo greičio. Naudodami tris atskirus prievadus (2x USB-C, 1x USB-A), galite lengvai įkrauti įrenginius, neatsižvelgiant į jų tipą ir poreikius.

Gamintojas Aukey
ModelisPA-B7O
SpalvaJuoda
Prievadai1x USB-A, 2x USB-C
Išėjimo galia140W
TechnologijaGaN
Įkrovimo standartaiApple 2.4A, Samsung 5V 2A, Samsung AFC, Huawei FCP, SCP , QC 3.0, PD 3.0, PD3.1, PPS
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas