Sieninis įkroviklis Aukey PA-B1L,USB-C, 30W (juodas)
Prekės kodas: 057937

Sieninis įkroviklis Aukey PA-B1L,USB-C, 30W (juodas)

Prekės kodas: 057937
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1853
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Aukey PA-B1L,USB-C, 30W maitinimo įkroviklis (juodas)

Dabar galite greitai ir saugiai įkrauti savo įrenginius. Aukey PA-B1L tinklo įkroviklis buvo skirtas įrenginiams su USB-C prievadu. Jo maksimali įkrovimo galia siekia 30 W, be to, jis palaiko greitą įkrovimą „Power Delivery“. Dėl kompaktiško ir nešiojamo dizaino įkroviklis puikiai tinka kelionėms.

Aukey/PA-B1L/3

Greitas įkrovimas su 30 W

Negaiškite laiko ilgai įkrovdami! Tinklo įkroviklis palaiko įkrovimą iki 30 vatų maksimalia galia, o tai reiškia, kad savo pasirinktų įrenginių energiją atnaujinsite greitu tempu. Jis taip pat palaiko PD (Power Delivery) greitojo įkrovimo technologiją, todėl galite mėgautis dar greitesniu ir efektyvesniu įkrovimo procesu.

Aukey/PA-B1L/2

GaN technologija

Atraskite įkrovimo su Aukey ateitį! Įkroviklyje naudojama inovatyvi GaN technologija, kuri garantuoja greitesnį ir efektyvesnį įkrovimą. GaN naudojimas taip pat sumažino įkroviklio dydį iki 40%, palyginti su standartiniais įkrovikliais. Dėl to jį galėsite pasiimti su savimi į bet kurią kelionę – nesunkiai susidėsite į krepšį ar kuprinę.

Aukey/PA-B1L/1

Saugumo sumetimais

Aukey įkroviklis aprūpintas kelių lygių saugos funkcijomis, kurios garantuoja visapusišką prijungtų įrenginių apsaugą. Jie efektyviai apsaugo nuo perkaitimo, perkrovos, viršsrovių ar trumpojo jungimo. Jūs taip pat neturite jaudintis, kad perkrausite savo įrenginius! Įrenginiui įkrovus 80 %, įkroviklis sulėtina įkrovimą, kad būtų išvengta žalos.

Aukey/PA-B1L/7
Gamintojas Aukey
Modelis PA-B1L
Spalva Juoda
Didžiausia galia 30 W
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas