Seminaras Žibintuvėlis Superfire G7, 1000lm, USB
Prekės kodas: 9-025650
Seminaras Žibintuvėlis Superfire G7, 1000lm, USB

Seminaras Žibintuvėlis Superfire G7, 1000lm, USB

Prekės kodas: 9-025650
Seminaras Žibintuvėlis Superfire G7, 1000lm, USB
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
4136
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Superfire G7 dirbtuvių žibintuvėlis

Superfire G7 dvipusis sulankstomas dirbtuvių žibintuvėlis užtikrina puikų apšvietimą, kurio bendras ryškumas siekia iki 1600 lm. Dėl savo pasukamos konstrukcijos jis gali spindėti 3 būdais, todėl galite pritaikyti jo veikimą pagal savo poreikius. Net 5000 mAh talpos bateriją įkrausite naudodami įprastą USB laidą, o tai kartu su įrenginio patvarumu ir nedideliu svoriu reiškia, kad jį visada galėsite turėti po ranka ir išnaudoti jo galimybes be daug vargo.

3 naudojimo būdai - kiekvienai situacijai pasirinkite tinkamiausią

Priekinį žibintą galima naudoti 3 skirtingais būdais . Jis gali šviesti abiem kryptimis, taip pat užtikrinti dvigubą arba vieną apšvietimą vienoje pusėje. Jūs nuspręsite, kaip jis turėtų jums tarnauti. Pasiimkite jį į stovyklavietę, naudokite kaip avarinį akims saugaus šviesos šaltinį arba naudokite jį taisydami automobilį kelio pusėje naktį – G7 padės visais atvejais!

Nustatykite taip, kaip norite

Kodėl įrenginys toks žaviai universalus? Tobulai apgalvotas dizainas! Jo dvigubą galvutę galima pasukti 360° ir reguliuoti 180°. Tai dar ne viskas! Taip pat turite galimybę reguliuoti žibintuvėlio kampą iki 270°. Tai suteikia neįtikėtino lankstumo – galite lengvai pritaikyti G7 pagal savo poreikius!

Jis tarnaus tiek, kiek reikės

įrenginys aprūpintas galinga 5000 mAh baterija, kuri užtikrina įspūdingai ilgą veikimo laiką. Kai dega abi lemputės, tai trunka iki 6 valandų. Kita vertus, kai naudojate tik vieną lemputę, G7 gali šviesti iki 12 valandų! Priekinis žibintas taip pat aprūpintas 2 USB prievadais – įkrovimu ir iškrovimu, o tai suteikia daug galimybių. Tai leidžia, pavyzdžiui, įkrauti telefoną!

Nebijo net smūgių

Žibintuvas pasižymi ypatingu patvarumu. Specialūs apsauginiai elementai ant jo kampų apsaugo jį nuo pažeidimų. Visa tai reiškia, kad galimi poveikiai nekelia grėsmės G7. Net kritimas iš iki 1 m aukščio jam nebus itin pavojingas! Be to, prietaisas yra atsparus nedideliems purslams. Todėl be baimės jį naudosite beveik bet kokioje situacijoje.

Tai užtikrins naudojimo saugumą

G7 buvo tinkamai pritaikytas apsaugotas ir iš vidaus. Tai užtikrina patikimą, stabilų veikimą nepriklausomai nuo sąlygų. Įtampos ar atmosferos sąlygų pokyčiai turi mažai įtakos jo veikimui. Prietaiso nuolatinės srovės grandinė garantuoja naudojimo saugumą ir tikrumą, kad viskas veiks taip, kaip turėtų.

Daug pritaikymo galimybių

Ačiū Dėl savo universalumo Superfire G7 bus idealus daugeliui pritaikymų. Reikia remontuoti automobilį sutemus? Stovyklavietė su šeima ar draugais? Ar reikia gauti šviesos šaltinį naktiniame maisto kioske? Dirbtuvių žibintuvėlis puikiai tinka naudoti šiose ir daugelyje kitų situacijų!

Gamintojas Superfire
Modelis G7
Baterija 5000 mAh įkraunama polimero jonų baterija
Šviesos srautas Dvigubas 1600 lm/vienas 1000 lm
Svoris 560 g
Matmenys 200x195x60 mm (išskleistas); 200x145x60 mm (sulankstytas)
Galingumas 2x 10W
Atstumas 50 m (dvigubas režimas); 38 m (vieno režimo)
Veikimo laikas 6 h (dvigubas režimas); 12 h (vieno režimo)
Atsparumas kritimui Iki 1 m
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas