Saulės žibintuvėlis Superfire D30, 310lm, 2000mAh
Prekės kodas: 9-038827

Saulės žibintuvėlis Superfire D30, 310lm, 2000mAh

Prekės kodas: 9-038827
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
3222
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Superfire D30 žibintuvėlis

Suteikite patikimą šviesos šaltinį įvairiose situacijose. Superfire D30 žibintuvėlis garantuoja stabilų apšvietimą stovyklaujant, avarinėse situacijose, remonto darbų metu ar patruliuojant teritorijoje. Jis turi 6 apšvietimo režimus ir įkraunamas per saulės bateriją. Jame taip pat yra apsauginis plaktukas, diržo pjoviklis ir garsinis signalas. Prietaisas pagamintas iš patvarių medžiagų, o dėl IP44 apsaugos lygio galite jį laisvai naudoti beveik bet kokiomis sąlygomis.

2.jpg

Pritaikyta pagal jūsų poreikius

Žibintuvėlis siūlo iki 6 apšvietimo režimų, todėl galite lengvai pritaikyti jo veikimą prie skirtingų situacijų. Galimi režimai: stipri šviesa, šviesi šviesa, stipri šoninė šviesa, šviesi šoninė šviesa, raudona ir mėlyna mirksi šviesa ir stroboskopinė, kuri suteikia ryškią, aukšto dažnio mirksinčią šviesą.

6.jpg

Dar daugiau galimybių

Būkite pasiruošę bet kokiai situacijai. D30 žibintuvėlis turi įmontuotą plieninį apsauginį plaktuką, kuris padės išdaužti stiklą kritinėje situacijoje. Jame taip pat yra diržo pjoviklis ir specialus garsinis signalas, skleidžiantis įspėjamąjį signalą. Be to, dėl įmontuotų magnetų jį lengvai pritvirtinsite prie metalinių paviršių. Su Superfire žibintuvėliu galite jaustis saugūs!

5.jpg

Įkrovimui naudokite saulės energiją

Įrenginys įkrovimui naudoja saulės spindulių energiją – tiesiog padėkite jį bet kurioje saulės vietoje. Šis sprendimas ne tik taupys energiją ir sumažins sąskaitų sąnaudas, bet ir tausos aplinką. Be to, žibintuvėliu galite įkrauti savo išmanųjį telefoną!

9.jpg

Saugus ir patvarus

Galite naudoti žibintuvėlį beveik bet kokiomis sąlygomis, nesijaudindami. Įrenginys apsaugotas IP44 lygiu, todėl jo negąsdina lietaus lašai. Jis buvo pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, kurios pasižymi didesniu nei vidutiniu patvarumu ir atsparumu nusidėvėjimui. Įrenginys taip pat aprūpintas daugybe saugos funkcijų, kurios, be kita ko, apsaugo nuo perkrovimo arba per didelio iškrovimo.

7.jpg

Įtraukta

  • flashlight
  • įkrovimo laidas
Gamintojas Superfire
Modelis D30
Apsaugos laipsnis IP44
Medžiaga Aliuminio lydinys + PC
Svoris 255 g
Power 10 W (maks.)
Matmenys 200,6 x 46,5 x 33,4 mm
Šviesumo lygis 310 LM
Akumuliatoriaus talpa 2000 mAh (18650)
diapazonas 210 m
Šviesos režimai Stipri šviesa, silpnas apšvietimas, blykstės apšvietimas, stiprus šoninis apšvietimas, silpnas šoninis apšvietimas, raudona ir mėlyna blykstė
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas