Saugus nešiojimo dėklas PGYTECH, skirtas DJI Air 3 (P-45A-010)
Prekės kodas: 056046

Saugus nešiojimo dėklas PGYTECH, skirtas DJI Air 3 (P-45A-010)

Prekės kodas: 056046
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
7400
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

PGYTECH vandeniui atsparus dėklas, skirtas DJI Air 3 (P-45A-010)

Ieškote patogaus ir saugaus būdo transportuoti savo DJI Air 3 droną? Erdvus PGYTECH dėklas yra būtent tai, ko jums reikia! Dėl IP67 atsparumo vandeniui ir patvarių medžiagų jis gali be problemų atlaikyti smūgius ir smūgius. Specialiai sukurti skyriai padeda viską sutvarkyti, o įmontuotas slėgio vožtuvas padidina saugumą beveik bet kokiomis sąlygomis.

PGYTECH/P-45A-010/2

Optimalus organizavimas su specialiais skyriais

Šis dėklas leidžia patogiai laikyti DJI Air 3 sąranką. Jums nebereikia gabenti drono ir priedų atskirai! Dėl kruopščiai suprojektuotos gaminio konstrukcijos galite lengvai palaikyti tvarką. Dėkle yra specialūs skyriai DJI Air 3, išmaniosios baterijos, filtrai, laidai ir įkrovimo mazgai. Jūs netgi galite laikyti nuotolinio valdymo pultą neišimdami propelerių ir strypų!

PGYTECH/P-45A-010/3

Neprilygstamas stabilumas

Dėklo skyreliai ne tik padeda optimaliai sutvarkyti erdvę, bet ir papildomai apsaugo viduje esančius įrenginius. Aukštos kokybės EVA putos puikiai tinka aplink droną ir priedus, neleidžia jiems iškristi ir apsaugo nuo smūgių. Taip užtikrinama, kad jūsų įranga saugiai stovės net ir nelygiame kelyje!

PGYTECH/P-45A-010/6

Tinka beveik bet kokioms sąlygoms

PGYTECH dėklas gali atlaikyti net ekstremalias oro sąlygas. Jo IP67 atsparumas vandeniui reiškia, kad galite panardinti jį į vandenį iki 1 metro gylio be jokių rūpesčių! Gaminys taip pat turi specialų vožtuvą, kuris leidžia saugiai atidaryti net ir esant dideliems slėgio skirtumams, pvz., pasikeitus aukščiui. Leiskitės savo dronu į kitą nuotykį įsitikinę, kad jis yra gerai apsaugotas transportuojant!

PGYTECH/P-45A-010/5

Apsauga nuo vagysčių

Šis produktas taip pat padeda apsaugoti droną nuo vagystės. Jame yra sustiprintos spynos, kurios užtikrina patikimą uždarymą ir leidžia patogiai pasiekti. Be to, dvigubos skylės leidžia naudoti papildomas pakabinamas spynas, kurios dar labiau padidina jūsų įrangos saugumą ir suteikia jums ramybę!

PGYTECH/P-45A-010/1

Praktiškas ir patvarus

Šis praktiškas dėklas jums tarnaus daugelį metų. Jis pagamintas iš patvarių, pažeidimams atsparių medžiagų, todėl yra labai atsparus korozijai ir nusidėvėjimui. Galite drąsiai naudoti ekstremaliose temperatūrose, nuo -25°C iki net 60°C. Ergonomiška, neslidžia rankena leidžia neštis dėklą.

PGYTECH/P-45A-010/7
Gamintojas PGYTECH
Modelis P-45A-010
Spalva Juoda
Suderinamumas DJI Air 3
Medžiaga PP, EVA
Atsparumo vandeniui įvertinimas IP67
Matmenys 384 x 296 x 146 mm
Svoris 2,6 kg
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas