Samsung Samsung Smart View Wallet EF-ZS921CBEGWW atverčiamas dėklas, skirtas Samsung Galaxy S24 - juodas
Prekės kodas: 4-EF-ZS921CBEGWW
Galinio skydelio dangtelis Samsung Samsung Smart View Wallet EF-ZS921CBEGWW atverčiamas dėklas Samsung Galaxy S24 - juodas

Samsung Samsung Smart View Wallet EF-ZS921CBEGWW atverčiamas dėklas, skirtas Samsung Galaxy S24 - juodas

Prekės kodas: 4-EF-ZS921CBEGWW
Galinio skydelio dangtelis Samsung Samsung Smart View Wallet EF-ZS921CBEGWW atverčiamas dėklas Samsung Galaxy S24 - juodas
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
4685
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 4 - 8*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

EAN: 8806095354682

Samsung Smart View Wallet EF-ZS921CBEGWW dėklas su atvartu, skirtas Samsung GalaxyS24- juoda

Atraskite „Smart View“ piniginės dėklą, skirtą Samsung Galaxy S24, kuriame originalaus „Samsung“ priedo elegancija derinama su kortelių piniginės funkcionalumu. Dėl aktyvaus lango vartotojai gali lengvai patikrinti laiką, gauti pranešimus, valdyti muzikos grotuvą ir atsiliepti į skambučius neatidarant dėklo. Tai ne tik apsaugo jūsų įrenginį, bet ir palengvina kasdienį naudojimą.

Svarbiausi Samsung Galaxy skirto Smart View Wallet dėklo privalumai S24:

  • Visa įrenginio apsauga. Aukštos kokybės medžiagos ir tikslus dėklo apdirbimas užtikrina jūsų Samsung Galaxy S24 nuo įbrėžimų, kritimų ir kitų pažeidimų.
  • Vargo- nemokama prieiga prie svarbiausios informacijos . Aktyvus dėklo langas leidžia greitai patikrinti laiką, pranešimus, valdyti muziką ir atsiliepti į skambučius neatidarant dėklo.
  • Elegantiškumas ir funkcionalumas viename . Originalus Samsung dėklas apjungia elegantišką dizainą su praktiška kortelių pinigine, leidžiančia nešiotis svarbiausias korteles be papildomos piniginės.
  • Išmaniojo telefono integracija . Dėklas puikiai tinka Samsung Galaxy S24, suteikiantis lengvą prieigą prie visų įrenginio prievadų ir funkcijų.

Specifikacija:

  • Ženklas:Â Samsung
  • Serija:Smart View Piniginė
  • Medžiaga: TPU, kompiuteris
  • Suderinamumas:Â Samsung Galaxy S24

Visa apsauga

Aukštos kokybės medžiagos ir tikslus Samsung Galaxy dėklo pritaikymas S24Â užtikrina visapusišką apsaugą nuo kasdienių pažeidimų, išlaikant ploną įrenginio profilį.

Aktyvus langas

Aktyvus „Smart View“ piniginės langas dėklas leidžia vartotojams lengvai pasiekti svarbiausias telefono funkcijas – tikrinti laiką, pranešimus, valdyti muziką ir atsiliepti į skambučius, neatidarant dėklo.

Elegantiškumas ir funkcionalumas

Originaliame „Samsung“ dėkle elegantiškas dizainas ir praktiškumas derinamas su integruota kortelių pinigine. Tai idealus sprendimas žmonėms, vertinantiems minimalizmą ir komfortą.

Protinga integracija

Dėklas puikiai tinka Samsung Galaxy S24. lengva prieiga prie visų telefono prievadų ir funkcijų. Išmanus jo dizainas neriboja įrenginio naudojimo ir užtikrina jo apsaugą.

Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas