Rojeco 3L automatinis naminių gyvūnėlių tiektuvas WiFi su kamera
Prekės kodas: 055848

Rojeco 3L automatinis naminių gyvūnėlių tiektuvas WiFi su kamera

Prekės kodas: 055848
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
7700
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Rojeco 3L Pet Feeder WiFi su kamera

Rojeco išmanusis naminių gyvūnėlių ėdalo dozatorius naudoja Wi-Fi, yra su 3L rezervuaru ir 720p kamera su 115° žiūrėjimo diapazonu, leidžiančiu įrašyti savo augintinį ir fotografuoti. Taigi galite stebėti savo pūkuotą draugą ir bendrauti su juo net tada, kai esate toli nuo namų. Naudodami integruotą garsiakalbį ir mikrofoną galite duoti savo augintiniui komandas ir įrašyti iki 10 sekundžių trukmės balso pranešimą, kad paskatintumėte jį valgyti valgio metu. Programėlėje sukursite redaguojamą valgymo planą. Įrenginį maitinsite dviem būdais, jį lengva naudoti ir prižiūrėti.

Rojeco/RWSQ-06/2

3 litrų padavimo bakas

3 litrų talpos bakas gali sutalpinti net 2,5 kg maisto. To pakanka suaugusiai katei maitinti iki 25 dienų. Dėl skaidraus dizaino galite patogiai patikrinti likusį maisto lygį nenuimdami dangčio. Prietaisas suderinamas su grūdeliais, kurių matmenys svyruoja nuo 3 iki 13 mm.

Rojeco/RWSQ-06/9

Nuotolinio valdymo pultas

Tvarkykite savo augintinio maistą iš bet kurios vietos naudodami specialią programą. Galima sudaryti maitinimo grafiką, susidedantį iš iki 8 valgymų per dieną su 1 – 20 porcijų (10±2 g vienai porcijai). Su Rojeco galite būti tikri, kad jūsų augintinis neliks alkanas, net kai dėl netikėtos priežasties grįšite namo vėliau nei įprastai.

Rojeco/RWSQ-06/4

Suasmenintas balso įrašymas

Įtaisytas mikrofonas ir garsiakalbis leidžia įrašyti iki 10 sekundžių trukmės balso pranešimą, kuris bus grojamas valgio metu. Naudodami tam skirtą programėlę taip pat galite bendrauti su savo augintiniu iš bet kurios vietos ir paskatinti jį valgyti arba duoti komandą.

Rojeco/RWSQ-06/1

Stebėkite savo augintinį

Įtaisyta kamera užtikrina 720p raišką, o jos įrašymo diapazonas siekia 115°. Galite naudoti jį kurdami nuotraukas ir vaizdo įrašus, kad galėtumėte pasidalyti mėgstamiausiomis savo augintinio akimirkomis su šeima ir draugais.

Rojeco/RWSQ-06/6

Patikimas bet kokioje situacijoje

Galite maitinti dozatorių naudodami pridedamą 5 V adapterį arba aprūpinti jį 3 D baterijomis (reikia įsigyti atskirai). Nutrūkus elektros tiekimui, jis automatiškai persijungs į baterijos maitinimą, maitindamas jūsų augintinį reguliariai, nepaisant išorinių sąlygų. Be to, atskirus dozatoriaus komponentus galima lengvai išardyti ir nuplauti po tekančiu vandeniu. Taigi jūsų augintinis valgio metu visada mėgausis higieniškomis sąlygomis.

Rojeco/RWSQ-06/8

Įtraukta:

  • Išmanusis pašarų dozatorius su fotoaparatu
  • 1,5 m USB kabelis
  • EU adapteris
  • Naudotojo vadovas
Gamintojas Rojeco
Modelis RWSQ-06
Kameros skiriamoji geba 720p
Matymo laukas 115°
Dozatoriaus talpa 3 l
Suderinamumas Padavimo dydžiai nuo 3 iki 13 mm
Maitinimo planas Nuo 1 iki 8 valgymų per dieną (nuo 1 iki 20 porcijų per dieną, 10±2 g vienai porcijai)
Medžiaga ABS + nerūdijantis plienas
Matmenys 18,2 x 28,2 x 28,3 cm
Svoris 1,25 kg
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas