Rockbros C49 motociklo krepšys
Prekės kodas: 9-061475
Rockbros C49 motociklo krepšys

Rockbros C49 motociklo krepšys

Prekės kodas: 9-061475
Rockbros C49 motociklo krepšys
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
4891
61,14 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Rockbros C49 motociklo krepšys

Leiskite į kitą kelionę su unikaliu Rockbros C49 motociklo krepšiu, kuriame dera funkcionalumas, patogumas ir saugumas. Net 7 litrų talpos ir kelių galimų skyrių dėka jame ne tik užtenka vietos būtiniausioms prekėms, bet ir lengva susitvarkyti. Tuo pačiu labai paprasta surinkti, o esant reikalui puikiai tiks ir kaip kuprinė.

Universalumas ir talpa

Maždaug 7 litrų talpos Rockbros krepšys puikiai tiks daugumai motociklininkų. Pavyzdžiui, į jį galite lengvai sutalpinti telefoną, piniginę, belaides ausines ir maitinimo bloką! Negana to, gaminio vidus suskirstytas į mažus skyrelius – dabar kiekvienas daiktas gali turėti savo vietą, o jūs galėsite lengvai susitvarkyti. C49 krepšys taip pat turi patogią plačią angą su dvigubu užtrauktuku, kad galėtumėte greitai pasiekti visus būtiniausius daiktus.

Nepaprastas telefono valdymas

Krepšyje yra speciali kišenė telefonui, kuri leidžia be problemų naudotis jo jutikliniu ekranu. Tai ypač naudinga naudojant navigaciją. Dabar galite patogiai sekti maršrutą nepertraukiant važiavimo!

Paprastas montavimas ir patogus naudojimas

Krepšį pritvirtinti greitai ir paprastai, todėl galite jį pritvirtinti prie motociklo ir greitai pradėti kelionę. Dėl naudojamų elementų, tokių kaip metalinės sagtys ir reguliuojami Velcro užsegimo dirželiai, C49 ne tik tinka daugeliui transporto priemonių modelių, bet ir garantuoja reikiamą stabilumą – net ir itin dinamiško važiavimo metu. Tačiau viskas tuo nesibaigia – gaminys puikiai tiks ir kaip kuprinė.

Sauga bet kokiomis sąlygomis

Yra su vandeniui atspariu dangteliu, kuris apsaugos maišelyje laikomus daiktus net lyjant lietui. Nebereikia jaudintis, jei kelionės metu staiga pradės lyti! Be to, C49 gamyboje naudojamos medžiagos, tokios kaip PU ir EVA plastikas, užtikrina jo ilgaamžiškumą ir atsparumą deformacijai.

Stilingas ir funkcionalus dizainas

Rockbros C49 motociklo krepšys taip pat išsiskiria stilingu, šiuolaikišku dizainu. Didelis atspindintis prekės ženklo logotipas užtikrina matomumą net esant prastam apšvietimui ir suteikia papildomo saugumo važiuojant naktį. Patogi guminė rankena leidžia lengvai nešti gaminį, o neslystantys dirželiai apačioje užtikrina stabilumą.

GamintojasRockbros
VardasMotociklo bako sprogimas
Modelis30120040001
MedžiagaPU + 5 mm EVA + aksomas + 600D audinys
SvorisApytiksliai 827 g
Matmenys9 x 17 cm
TalpaApytiksliai 7 l
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas