Remax Tinch 3L RT-A750 drėkintuvas (baltas)
Prekės kodas: 047804

Remax Tinch 3L RT-A750 drėkintuvas (baltas)

Prekės kodas: 047804
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2781
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Remax Tinch 3L oro drėkintuvas (baltas)

Ieškote greito ir veiksmingo oro drėkinimo? Pažangus ultragarsinis drėkintuvas Remax Tinch leidžia mėgautis optimaliu drėgmės lygiu patalpose, kurių plotas iki 30 m2. Šiame patikimame įrenginyje naudojamas specialus filtras, kuris efektyviai išvalo vandenį nuo nešvarumų, užtikrina švarų ir sveiką drėkinimą. Be to, permatomo 3 litrų talpos vandens bako vidų dengia antimikrobinė medžiaga, apsauganti nuo bakterijų dauginimosi ir užtikrinanti higienišką drėkintuvo veikimą. Dėl beveik tylaus veikimo Remax Tinch užtikrina aukštą komforto lygį, o specialus mygtukas leidžia reguliuoti jo veikimą pagal esamus poreikius, užtikrinant optimalų drėgmės lygį jūsų interjere.

Remax/RT-A750-White/2

Patikimas oro drėkinimas

Norite mėgautis drėgnu oru savo namuose ar biure? Su Remax Tinch tai įmanoma! Prietaisas idealiai tinka patalpoms iki 30 m2. Dėl nanotechnologijų jis suteikia švelnų ir tolygiai paskirstytą rūką, kuris efektyviai drėkins jūsų interjerą. Ir tai dar ne viskas! Produkte yra eterinių aliejų rezervuaras, todėl galite pridėti mėgstamų kvapų ir mėgautis dar didesniu komfortu. Praktiškas jungiklis leidžia laisvai reguliuoti rūko tūrį, kad drėkinimas puikiai atitiktų jūsų poreikius.

Remax/RT-A750-White/1

Jūsų sveikatos vardan

Tinch drėkintuvas garantuoja aukštą bakterijų naikinimo efektyvumą. Be to, specialūs filtrai užtikrina krištolo skaidrumo miglą, kuri ne tik drėkina orą, bet ir jį gaivina. Su Remax galite būti tikri, kad oras visada yra aukštos kokybės!

Remax/RT-A750-White/3

Papildomos privilegijos

Remax Tinch yra puikus kompanionas jūsų naktinio poilsio metu. Dėl beveik tylaus veikimo jis leidžia atsipalaiduoti ir mėgautis ramiu nakties miegu. Be to, integruotas vandens bakas buvo ištobulintas visose detalėse, kad būtų išvengta nuotėkio, o dėl skaidraus dizaino visada žinote, kada jį papildyti. Dabar galite mėgautis švariu ir sveiku oru, nesijaudindami dėl triukšmo ar nuotėkio ir susitelkti į užtarnautą poilsį.

Remax/RT-A750-White/4
Gamintojas Remax
Modelis RT-A750
Vandens bako talpa 3l
Tipas Ultrasonic
diapazonas 15-30m2
Vardinė galia 26W
Vardinė įtampa 220V
Matmenys 190 x 190 x 306 mm
Svoris 1000 g
Spalva balta
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas