Remax Spacecraft RT-A730 drėkintuvas (rožinis)
Prekės kodas: 047801

Remax Spacecraft RT-A730 drėkintuvas (rožinis)

Prekės kodas: 047801
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1021
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Remax Spacecraft Humidifier (rožinis)

Užtikrinkite optimalų drėgmės lygį pasirinktoje patalpoje su naujovišku Remax Spacecraft drėkintuvu, kuris veikia veiksmingos garinimo technologijos pagrindu. Jo 220 ml talpos bakas užtikrina ilgalaikį oro drėkinimą jūsų aplinkoje, nereikia dažnai pildyti. Pasirinkite iš 2 purškimo režimų, kad pritaikytumėte drėkinimą pagal savo poreikius ir mėgaukitės sveiku, drėgnu oru, kuris teigiamai paveiks jūsų savijautą. Jo originalus dizainas papildomai atlieka dekoratyvinę funkciją, puikiai dera su jūsų interjero dizainu, o siūlomi 2 apšvietimo režimai ir net 7 spalvos daro jį ne tik praktišku prietaisu, bet ir patikimu šviesos šaltiniu, atitinkančiu jūsų nuotaiką ir atmosferą. kambarys.

Remax/RT-A730-Pink/6

Efektyvus ir tylus veikimas

Remax Spacecraft sėkmingai drėkina orą patalpose iki 8m2. Dėl didelio vandens purškimo tūrio – 40 ml/h, prietaisas gali greitai tiekti optimalų drėgmės lygį, garantuojantį aukščiausią komforto lygį. Nepaisant didelio efektyvumo, drėkintuvas veikia stebėtinai tyliai – jums nereikia jaudintis dėl triukšmo, trukdančio poilsiui ar darbui.

Remax/RT-A730-Pink/2

2 veikimo režimai

Sureguliuokite drėkintuvo veikimą pagal savo poreikius. „Remax Spacecraft“ siūlo du purškimo režimus – nuolatinį ir su pertrūkiais. Dėl to jis puikiai tinka bet kokiai situacijai, neatsižvelgiant į kambario sąlygas. Negana to, bako talpa siekia net 220 ml, o tai leidžia prietaisą naudoti ilgesnį laiką, nereikia dažnai jį pildyti.

Remax/RT-A730-Pink/5

Originalus dizainas

Remax Spacecraft drėkintuvą iš kitų įrenginių išskiria futuristinis dizainas – jo forma primena kapsulę, kurioje yra astronautas. Be to, prietaisas siūlo du apšvietimo režimus ir net septynias spalvas, leidžiančias pritaikyti jį pagal individualius estetinius pageidavimus. Taip lengvai sukursite nepakartojamą atmosferą kambaryje!

Remax/RT-A730-Pink/3

Paprastas naudojimas

Remax prekės ženklo drėkintuvo naudojimas nesukels jums problemų. Viskas, ką jums reikia padaryti, tai prijungti įrenginį prie maitinimo šaltinio, tada paleisti jį specialiu mygtuku ir pasirinkti veikimo režimą. Taip pat galite patogiai įjungti ir išjungti šviesą. Sužinokite, kaip tai lengva!

Remax/RT-A730-Pink/4
Gamintojas Remax
Modelis RT-A730
Spalva rožinė
Tipas Išgaruojantis
Medžiaga ABS + PC + silikonas
Vandens bako talpa 220 ml
Vardinė galia 1.5-2W
Port USB-C
Matmenys 110 x 110 x 119 mm
Svoris 203 g
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas