Reguliuojamas nešiojamojo kompiuterio stovas Omoton L2 (rožinio aukso spalvos)
Prekės kodas: 062193

Reguliuojamas nešiojamojo kompiuterio stovas Omoton L2 (rožinio aukso spalvos)

Prekės kodas: 062193
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1965
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

L2 Omoton reguliuojamas nešiojamojo kompiuterio stovas (rožinio aukso spalvos)

Užtikrinkite maksimalų komfortą naudodami nešiojamąjį kompiuterį! Omoton stovas leis pamiršti kaklo ir pečių skausmus daugelį valandų dirbant prie nešiojamojo kompiuterio ekrano. Jis žavi savo tvirta konstrukcija, o jo montavimas jums nebus iššūkis. Jis veikia su nešiojamaisiais kompiuteriais, kurių ekrano įstrižainė yra 10–16 colių.

Omoton/L2-Rose/8

Suderinamas su daugeliu įrenginių

Nesvarbu, kokį nešiojamąjį kompiuterį naudojate, Omoton stovas suteiks komfortą, apie kurį svajojate dirbant! Stovas išsiskiria suderinamumu su nešiojamaisiais kompiuteriais, kurių ekrano įstrižainė yra 10–16 colių. Sėkmingai naudosite jį su „MacBook“, „Lenovo ThinkPad“ arba „Chromebook“. Tačiau tai dar ne viskas! Dėl kruopščiai apgalvoto dizaino priedas efektyviai išsklaido šilumą ir neleidžia įrenginiui perkaisti.

Omoton/L2-Rose/2

Lažinkitės dėl patvarumo

Priedas pagamintas iš aukštos kokybės aliuminio lydinio, kuris suteikia neįtikėtiną tvirtumą ir atsparumą dilimui. Dėl savo tvirtos konstrukcijos jis gali išlaikyti iki 5 kg sveriančius įrenginius! Guminės pagalvėlės apsaugo nešiojamąjį kompiuterį nuo subraižymų ir sumažina riziką, kad jis nuslys nuo stovo. Taigi galite būti tikri, kad nešiojamasis kompiuteris yra saugus!

Omoton/L2-Rose/5

Pasiimk su savimi

Ar dažnai naudojate nešiojamąjį kompiuterį universitete ar bibliotekoje? O gal naudoji darbe? Pasiimkite Omoton stendą su savimi ir mėgaukitės neprilygstamu patogumu, kad ir kur būtumėte! L2 modelis sveria apie 739 g ir stebina savo kompaktišku dizainu. Jo montavimas jums nesukels problemų – esant poreikiui, jį nesunkiai išardysite ir įsidėsite į kuprinę!

Omoton/L2-Rose/6

Padidinkite savo komfortą darbe

Atraskite naują komforto lygį! Stovas leis jums kartą ir visiems laikams atsisveikinti su nuolatiniais kaklo ir pečių skausmais – visa tai dėka ergonomiško dizaino. L2 modelis leis puikiai pastatyti nešiojamąjį kompiuterį akių lygyje, o tai padės išlaikyti taisyklingą kūno padėtį dirbant. Be to, erdvę po nešiojamu kompiuteriu galite naudoti belaidei klaviatūrai arba grafinei planšetei laikyti!

Omoton/L2-Rose/4
Gamintojas Omoton
Modelis L2
Spalva Rausva-auksinė
Medžiaga Aliuminio lydinys
Didžiausia apkrova 5 kg
Svoris Maždaug 739 g
Matmenys Maždaug 255 x 200 x 140 mm
Suderinamumas Nešiojamieji kompiuteriai, kurių įstrižainė yra 10–16 colių
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas