Rankinis dulkių siurblys Deerma VC31
Prekės kodas: 057388

Rankinis dulkių siurblys Deerma VC31

Prekės kodas: 057388
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
12600
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Deerma VC31 rankinis dulkių siurblys

Deerma VC31 yra naujoviškas rankinis dulkių siurblys, kuriame suderinamas patogumas, našumas ir universalumas. Sukurtas efektyviam valymui, jo siurbimo galia siekia 15 kPa. Deerma VC31, kuriame yra nuimamas besisukantis šepetys, daugkartinis filtras ir minkšti šepečiai, užtikrina lengvą valymą kiekviename jūsų namų kampelyje. Be to, dėl patogių įkrovimo prievadų, išmanių pranešimų ir lengvo manevringumo jis yra puikus pasirinkimas bet kokiam namų ūkiui.

Galingas siurbimas

15 kPa Deerma VC31 siurbimo galia garantuoja neprilygstamą našumą, leidžiantį pašalinti net pačius sunkiausius nešvarumus ir šiukšles. Didelė siurbimo galia užtikrina didesnį efektyvumą, todėl siurbimas tampa greitesnis ir kruopštesnis.

Daugkartinis filtras

Dulkių siurblio Deerma VC31 filtras sukurtas daugkartiniam naudojimui ir lengvai valomas. Tai leidžia naudotojams mėgautis ilgalaikiu veikimu, nereikia dažnai keisti filtrų, o tai yra ekonomiška ir nekenksminga aplinkai.

Įkrovimas ir patogus vartotojui

Deerma VC31 nuolatinės srovės įkrovimo prievadas leidžia patogiai įkrauti įrenginį. Nuolatinės srovės įkrovimo prievadas taip pat žinomas dėl savo patikimumo ir ilgaamžiškumo. Skirtingai nuo kai kurių standartinių prievadų, nuolatinės srovės prievadas yra mažiau pažeidžiamas dėl dažno naudojimo, todėl įrenginys tarnauja ilgiau.

Intelligent Notifications

Dulkių siurblyje Deerma VC31 įdiegta pranešimų sistema, kuri realiu laiku stebi šepečio ir dulkių konteinerio būseną ir nedelsiant informuoja vartotoją, kai reikia imtis veiksmų, pavyzdžiui, atrakinti šepetį ar pakeisti filtro elementą. Taip lengviau ir efektyviau išlaikyti optimalų įrenginio veikimą, prailginant jo eksploatavimo laiką.

Lengvas manevringumas

Dulkių siurblio Deerma VC31 konstrukcija leidžia jį lengvai valdyti, užtikrinant sklandų siurbimo krypties pasikeitimą su minimaliomis pastangomis. Dėl to siurbimas tampa mažiau varginantis, o siurblys gali pasiekti sunkiai prieinamas vietas, pvz., erdvę palei grindjuostes.

Papildomi privalumai

Dulkių siurblys taip pat turi permatomą purvo talpą, leidžiančią lengvai stebėti jo turinį. Ergonomiška prie sienos tvirtinama rankena leidžia patogiai laikyti įrenginį. Be to, pakuotėje yra papildomų šepečių, kurie padidina dulkių siurblio universalumą valant įvairius paviršius.

Kas įtraukta

  • Dulkių siurblys
  • Platinimo vamzdis
  • Grindų antgalis
  • Adapteris
  • Plyšio antgalis
  • Ranka
  • Naudojimo instrukcija su garantine kortele

Specifications

Prekės ženklas Deerma
Modelis VC31
Spalva Juoda
Vardinė galia 180W
Vardinė įtampa 14.4V
Baterijos talpa 4000 mAh
Įkrovimo srovė 1000 mAh
Darbo laikas Daugiau nei 18 minučių
Siurbimo jėga 15kPa
Įkrovimo įtampa 18V
Medžiaga ABS/PC
Matmenys 236 x 188 x 1192 mm
Dulkių konteinerio talpa 0,6 litro
Triukšmo lygis Mažiau nei 80dB
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas