PXN-F16 vairasvirtė
Prekės kodas: 040907

PXN-F16 vairasvirtė

Prekės kodas: 040907
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
3911
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Vairasvirtė PXN-F16

Jauskitės taip, lyg būtumėte ties tikro lėktuvo valdikliais. PXN-F16 vairasvirtė siūlo tikrovišką vibracijos sistemą, todėl ji gali užtikrinti aukštesnį panardinimo lygį. Taip pat gausite 8 krypčių skrybėlių jungiklį ir programuojamus mygtukus. Prietaisas garantuoja neprilygstamą tikslumą ir puikiai veikia su populiariausiais skrydžio žaidimais. Be to, dėl ergonomiško dizaino jis fantastiškai telpa rankoje. Vairasvirtė suderinama su Windows XP, 7, 8 ir 10.

3.jpg

Puikus pasirinkimas žaidėjams

Microsoft Flight Simulator, o gal War Thunder? Su PXN-F16 vairasvirte pakelsite savo žaidimų patirtį į naują lygį! Įrenginys puikiai atkartoja savo realaus pasaulio kolegų funkcijas. Jame yra 8 krypčių skrybėlių jungiklis, leidžiantis greitai pakeisti žiūrėjimo tašką, taip pat jame yra įmontuotas droselis. Taip pat yra programuojamų mygtukų, todėl galite toliau pritaikyti vairasvirtę pagal savo įpročius!

2.jpg

Patobulintas dizainas

Mėgaukitės svajingu komfortu net ir ilgai žaidžiant. PXN-F16 vairasvirtė pasižymi ergonomišku dizainu, o jos konstrukcijoje panaudotos aukščiausios kokybės medžiagos. Dėl to jį labai malonu liesti ir puikiai telpa vartotojo rankoje. Be to, neslystantis silikoninis padas užtikrina, kad įrenginys neslys jūsų stalo paviršiumi. Susikoncentruokite į žaidimą ir pasiekite geriausią rezultatą!

4.jpg

Naujas realizmo lygis

Paimkite valdymą ir jauskitės kaip profesionalus lėktuvo pilotas. PXN-F16 vairasvirtė leis jums labiau įsigilinti ir sėdėdami prie stalo pasijusite tarsi atsidūrę įdomių įvykių centre! Įrenginys aprūpintas vibracijos varikliu, kurio dėka kiekvienas virtualus susidūrimas įgaus dar daugiau tikroviškumo. Taip pat vertas dėmesio Rapid-Fire trigeris, kuris leis be vargo apipilti priešininkus kulkų kruša. Su PXN žaidimo pramogos bus dar smagiau!

8.jpg
Prekės ženklas PXN
Modelis PXN-F16
Prisijungimas Laidinis (USB)
Maitinimo įtampa DC 5V
Darbinė srovė 20mA-100mA
Programuojami mygtukai Taip
Vibracija Taip
Doselis Taip
Greitas ugnies paleidiklis Taip
Skrybėlių jungiklis 8-way
Darbinė temperatūra 10°C iki 40°C
Matmenys Maždaug 198x190x220mm
Svoris Maždaug 517g
Suderinamumas Windows XP / 7 / 8 / 10
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas