PXN-A3 salės jutiklis 3 pedalai lenktyniniam ratui
Prekės kodas: 059217

PXN-A3 salės jutiklis 3 pedalai lenktyniniam ratui

Prekės kodas: 059217
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
8000
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

PXN-A3 pedalai (PC / PS3 / PS4 / XBOX ONE / SWITCH)

PXN-A3 pedalai siūlo platų suderinamumą su įvairiomis sistemomis, įskaitant Windows 7, 8, 10 ir 11, taip pat PS3, PS4, XBOX ONE ir SWITCH konsoles. Jų tikslus dizainas leidžia tiksliai ir sklandžiai veikti, o reguliuojamas slėgis ir pedalo padėtis prisitaiko prie žaidėjo pageidavimų. Pagaminti iš aukščiausios kokybės medžiagų, garantuoja ilgaamžiškumą. Tai idealus sprendimas visiems, kurie vertina komfortą ir kokybę žaidžiant žaidimus skirtingose ​​platformose.

PXN/PXN-A3/1

Platus suderinamumas

PXN-A3 pedalai yra unikalus įrenginys, išsiskiriantis plačiu suderinamumu. Nesvarbu, ar naudojate „Windows 7“, „8“, „10“ ar net naujausią „Windows 11“, ši aparatinė įranga yra paruošta naudoti. Dar daugiau, jų universalumas nesibaigia kompiuteriais – jie taip pat suderinami su tokiomis konsolėmis kaip PS3, PS4, XBOX ONE ir SWITCH. Tai leidžia žaidėjams mėgautis puikia žaidimų patirtimi keliose platformose, nepaisant jų pageidavimų. PXN-A3 pedalai yra tikras pasirinkimas visiems, kurie vertina suderinamumą ir patogumą žaidimo metu.

PXN/PXN-A3/7

Apgalvotas dizainas

PXN-A3 pedalai yra gaminys, išsiskiriantis ne tik universaliu suderinamumu, bet ir apgalvotu dizainu. Dėl didelio tikslumo žaidimų reakcijos yra tikslios ir sklandesnės, o tai reiškia dar geresnę žaidimų patirtį. Tačiau tai dar ne viskas, ką jie siūlo – pedalo jėgą galima reguliuoti pagal asmeninius pageidavimus, todėl kiekvienas žaidėjas gali rasti tobulus nustatymus. Be to, juos galima reguliuoti pagal aukštį, pasvirimą ir tarpus pagal individualius poreikius ir žaidimo stilių. Visa PXN-A3 konstrukcija pagaminta iš aukščiausios kokybės medžiagų, kurios garantuoja jų ilgaamžiškumą ir patikimumą. Tai produktas, kuris pateisins net reikliausių žaidėjų lūkesčius.

PXN/PXN-A3/4

Įtraukta

  • PXN-A3 pedalai
  • Laidai
  • Montavimo rinkinys
Gamintojas PXN
Modelis PXN-A3
Prisijungimo būdas Laidinis
Darbinė įtampa 5 V
Darbo srovė ≤85 mA
Gaminio svoris apytiksliai 3180 g
Darbinė temperatūra 0-40°C
Darbinė drėgmė 20~80%
Suderinamos sistemos Windows 7/8/10/11
Suderinamumas PC / PS3 / PS4 / XBOX ONE / SWITCH
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas