Puodelis ir vandens butelis Pokemon KiDS licencija
Prekės kodas: 9-065667
Puodelis ir vandens butelis Pokemon KiDS licencija

Puodelis ir vandens butelis Pokemon KiDS licencija

Prekės kodas: 9-065667
Puodelis ir vandens butelis Pokemon KiDS licencija
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1797
21,39 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Pokeball ant bidono ir puodelio

Keraminis puodelis ir bidono rinkinys su ikoninio Pokeball grafika yra tikrų Pokémon treniruoklių esmė. Puodelis pagamintas iš aukštos kokybės keramikos, garantuojančios ilgaamžiškumą ir eleganciją. Jo talpa puikiai tinka rytinei kavos ar mėgstamos arbatos dozei, todėl kiekvienos dienos pradžia tampa malonesnė.

Puodelio „Pokeball“ grafika žavi savo detalėmis ir spalvų intensyvumu, perkeldama jus į magišką pasaulį. Pokémon iš pirmo žvilgsnio. Kiekviena išraižyta detalė yra meistriško meistriškumo kūrinys, todėl puodelis yra ne tik kasdienis utilitarinis daiktas, bet ir kolekcionieriaus lobis.

Bidonas su tokia pačia grafika yra puikus rinkinio papildymas aktyviems treneriams, žaidime medžiokite tik Pokémonus, bet ir palaikykite formą. Pagamintas iš patvarių medžiagų, bidonas užtikrina patikimumą net ir intensyviausių treniruočių metu, o mėgstamos grafikos buvimas leidžia pasinerti į Pokémon nuotykių pasaulį net bėgiojant karštai ar alinantis treniruotėse sporto salėje.

Šis unikalus rinkinys yra ne tik praktiškas kasdienis daiktas, bet ir simbolinė atsidavimo fenomenaliam Pokémon pasauliui išraiška. Tegul kiekvienas gurkšnis iš puodelio ar vandens gurkšnis iš bidono primena nesuskaičiuojamus nuotykius, kurie laukia kiekvieno trenerio šioje nuostabioje kelionėje.

Techniniai duomenys

Bidono talpa500 ml
MedžiagaBidonas - Aliuminis | Puodelis - Keraminis.
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas