Prožektorius Superfire M9-X, 440lm, USB
Prekės kodas: 9-024735
Prožektorius Superfire M9-X, 440lm, USB

Prožektorius Superfire M9-X, 440lm, USB

Prekės kodas: 9-024735
Prožektorius Superfire M9-X, 440lm, USB
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2033
28,24 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

SuperFire M9-X prožektorius – optimalus apšvietimas

Galingas SuperFire M9-X žibintuvėlis puikiai tinka įvairiems scenarijams dėl 5 apšvietimo režimų. 2 galingos 18650 baterijos užtikrina ilgalaikį veikimą, o iki 440 liumenų šviesumas puikiai apšvies tamsą iki 390 metrų atstumu. Santykinai lengvas 388 g svoris ir daugybė praktinių dizaino ypatybių garantuoja išskirtinį komfortą.

5 šviesos režimai

Žibintuvėlis tinka daugeliui programų. Jis gali spindėti 5 skirtingais būdais – stipriai, vidutiniškai, silpnai, su stroboskopo efektu ir SOS režimu. Dėl to jis idealiai tinka, pavyzdžiui, gelbėjimo operacijos metu, kaip stovyklavimo lemputė, įspėjamoji lemputė ir daug daugiau. „SuperFire“ siūlo nepakeičiamą gaminį, kuris visada gali puikiai patenkinti jūsų poreikius.

Nesunaikinamas žibintuvėlis

Įrenginys pagamintas iš itin patvarių medžiagų. Jis yra neįtikėtinai atsparus pažeidimams ir džiugins jus savo patikimumu. Nebereikia bijoti kiekvieno smūgio – M9-X net kritimas iš 1 m aukščio nekelia grėsmės!

Galingas powerbank

2 galingos baterijos, įkraunamos per USB, užtikrina iki 150 minučių žibintuvėlio veikimo. Jų įkrovimo lygį rodo indikatoriai, esantys ant korpuso. Tai dar ne viskas! Prietaisas taip pat gali tarnauti kaip universalus maitinimo blokas. Nebereikia jaudintis, kad telefono baterija atsisakys tarnauti, kai būsite toli nuo namų, pavyzdžiui, kempinge. Jei su savimi turite M9-X, galite greitai ir saugiai jį įkrauti.

Puikiai apgalvotas dizainas

SuperFire žibintuvėlį išskiria kelios praktiškos dizaino savybės. Apatinėje dalyje esantis sulankstomas laikiklis leidžia įrenginį stabiliai pastatyti ant bet kokio paviršiaus. Dėl to jis idealiai tinka, pavyzdžiui, naktinės žvejybos metu. Specialus kabliukas žibintuvėlio gale leidžia jį patogiai pakabinti. Dėl papildomos vietos laikiklyje, be kita ko, patogu transportuoti laidus, atsuktuvus ar kitus smulkius priedus.

Lengvas, patvarus, efektyvus

Žibintuvas pagamintas iš patvaraus, bet lengvo ABS plastiko. Dėl to prietaisas nesveria per daug, o tai kartu su palyginti nedideliu dydžiu leidžia jį patogiai transportuoti. Papildomas įrangos privalumas yra IP31 atsparumas vandeniui. Priekinis baltas žibintas ir šoniniai raudonos ir baltos spalvos žibintai užtikrina optimalų apšvietimą beveik bet kokioje situacijoje.

Įtraukta

  • Blykstė
  • USB laidas
Gamintojas superfire
Modelis M9-X
Šviesos šaltinis JINGRUI XK
Vardinė galia 9,08
Veikimo laikas 150 min.
Lumens 440
Atsparumas kritimui ( metrai) 1
Dydis (mm) 200x94x140
Svoris (g) 388
Atsparus vandeniui IP31
Maks. spindulio atstumas 390
Įkrovimo prievadas mikro USB
Akumuliatoriaus talpa (mAh) 1500
Medžiaga ABS plastikas
Įkrovimo laikas 4H
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas