Propelerio apsauga PGYTECH, skirta Mavic 3 Classic
Prekės kodas: 059836

Propelerio apsauga PGYTECH, skirta Mavic 3 Classic

Prekės kodas: 059836
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2398
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

PGYTECH Propelerio apsauga, skirta Mavic 3 Classic

Atraskite bekompromisę apsaugą savo Mavic 3 Classic dronui su PGYTECH sraigto apsaugais. Sukurtos atsižvelgiant į saugumą ir patogumą, šios apsaugos ne tik efektyviai apsaugo sraigtus nuo pažeidimų, bet ir apsaugo netoliese esančius objektus. Jų intuityvus dizainas palengvina montavimą ir transportavimą, o aukštos kokybės PPO medžiaga užtikrina ilgalaikį patvarumą. Ištirkite pagrindinius privalumus, dėl kurių šios apsaugos yra esminis jūsų drono komplekto priedas.

Propelerio apsauga

PGYTECH sraigto apsaugos yra būtinos norint apsaugoti jūsų Mavic 3 Classic propelerius. Jie sumažina žalos riziką tiek skrydžio metu, tiek netikėtų susidūrimų metu. Ši apsauga yra labai svarbi tiek patyrusiems bepiločių orlaivių operatoriams, tiek pradedantiesiems, prailginant jūsų įrangos tarnavimo laiką.

Aplinkos sauga

Be sraigto apsaugos, šios apsaugos užtikrina žmonių, gyvūnų ir šalia drono esančių objektų saugumą. Tai neįkainojama savybė, ypač perpildytoje ar nenuspėjamoje aplinkoje, kur rizika atsitiktinai prisiliesti prie sraigtų yra didesnė.

Lengvas montavimas

Unikalaus dizaino PGYTECH sraigto apsaugas, susidedančias iš dviejų sekcijų su tvirtinimo detalėmis, montavimas yra greitas ir paprastas. Tai puikus sprendimas tiems, kurie vertina laiko taupymą ir nori išvengti sudėtingų montavimo procedūrų.

Patogus susisiekimas

Dėka gerai apgalvotos apsaugų konstrukcijos, jas transportuoti yra nepaprastai patogu. Galite lengvai juos išardyti ir pasiimti su savimi bet kur, o tai ypač svarbu naudotojams, kurie dažnai keliauja su savo dronu.

Tvirta ir elastinga medžiaga

Pagamintos iš aukštos kokybės PPO medžiagos, PGYTECH sraigto apsaugai būdingas didelis patvarumas ir atsparumas pažeidimams. Tai investicija, kuri užtikrins ilgalaikę jūsų įrangos apsaugą.

Paketo turinys

Propelerio apsaugos x 4

Instrukcijų vadovas x 1

 

Prekės ženklas PGYTECH
16_101 018_
Medžiaga PPO
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas