Privatumo apsauga grūdintas stiklas Baseus Diamond iPhone 15 Plus
Prekės kodas: 054906

Privatumo apsauga grūdintas stiklas Baseus Diamond iPhone 15 Plus

Prekės kodas: 054906
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
868
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Baseus Diamond iPhone 15 Plus privatumo grūdintas stiklas

Suteikite savo telefonui geriausią apsaugą! „Baseus“ prekės ženklo grūdintas stiklas puikiai tinka „iPhone 15 Plus“ ir pasižymi didesniu nei vidutiniu patvarumu, todėl jums nereikės jaudintis dėl įrenginio sugadinimo. Privatumo filtras užtikrins, kad jums nebereikės jaudintis, kad jūsų įrenginio ekraną pamatys nepageidaujami žmonės. Jo įdiegimas yra labai paprastas ir jums nesukels problemų.

-Baseus/P60057405203-02/1

Patikima apsauga nuo žalos

Apsaugokite savo telefoną nuo pažeidimų su Baseus! Grūdintas stiklas išsiskiria 9H kietumu, kuris garantuoja patikimą jūsų įrenginio apsaugą. Jis taip pat atsparus nusidėvėjimui ir įbrėžimams, todėl efektyviai apsaugo telefoną nuo kasdienių įbrėžimų. Be to, jis užtikrina didelį šviesos pralaidumą, o tai reiškia, kad rodomo vaizdo kokybė nepablogės.

-Baseus/P60057405203-02/3

Rūpinkitės savo privatumu

Įsitikinkite, kad joks nepageidaujamas asmuo neįtars, ką darote savo telefone. Grūdintas stiklas su privatumo filtru leidžia išmaniojo telefono ekrane matyti vaizdą tik iki 28° kampu. Nors viską matysite puikiai, šalia esantys žmonės matys tik tamsų ekraną. Jums nebereikia jaudintis, kad kažkas kitas gaus prieigą prie jūsų slaptažodžių arba pamatys jūsų galerijos turinį.

-Baseus/P60057405203-02/7

Puikiai tinka jūsų iPhone

Baseus grūdintas stiklas visiškai uždengia jūsų iPhone 15 Plus ekraną, todėl galite būti tikri, kad kiekvienas telefono kraštas yra apsaugotas – jis taip pat suderinamas su bet kokiu dėklu! Itin plonas dizainas reiškia, kad stiklas neturi įtakos naudotojo patogumui, tačiau užtikrina greitą reakciją į prisilietimą. Taip pat nereikės jaudintis, kad stiklas neigiamai paveiks veido atpažinimo sistemos veikimą. Grūdintas stiklas taip pat padengtas specialia danga, atsparia pirštų atspaudams ir riebioms dėmėms, todėl ekranas išlieka nesugadintas.

-Baseus/P60057405203-02/6
Gamintojas Baseus
Suderinamumas iPhone 15 Plus
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas