Priekinis žibintas Superfire HL23, 220lm, USB-C
Prekės kodas: 9-036077

Priekinis žibintas Superfire HL23, 220lm, USB-C

Prekės kodas: 9-036077
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1164
15,11 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Superfire HL23 žibintuvėlis

Ar jums patinka vakarinis pasivažinėjimas dviračiu? O gal dažnai žvejoji sutemus? Įsigykite tvirtą Superfire HL23 priekinį žibintą, kuris užtikrina stabilų šviesos šaltinį ir didelį komfortą. Jis siūlo iki 9 apšvietimo režimų, turi judesio jutiklį ir reguliuojamą dizainą. Jis užtikrina 180 minučių veikimą ir patogų galios atnaujinimą, be to, yra IP44 atsparus vandeniui. Taip pat nebijo kritimo iš 1m aukščio.

10.jpg

Tai efektyviai apšvies kelią

Superfire HL23 priekinio žibinto žibintuvėlis aprūpintas aukštos kokybės šviesos diodu, kurio dėka užtikrina tolygų, stabilų apšvietimą, kurio ryškumas yra 220 lm, o diapazonas - 120 m. Jame taip pat yra papildoma lempa, kuri padidina gaminio pritaikymą. Taigi, HL23 bus naudingas remontuojant automobilį, vakare bėgiojant ar po palapine.

11.jpg

9 darbo režimai

Žibintuvėlis siūlo iki 9 veikimo režimų, todėl jį galite naudoti įvairiose situacijose. Jūsų dispozicijoje yra stiprūs, vidutiniai ir žemi režimai, taip pat Strobe, kurio metu ryški šviesa mirksi dideliu dažniu. Taip pat galite naudoti „Auxiliary“ ir „Auxiliary+Main“, „Red“ ir „Red Strobe“ režimus, taip pat „SOS“, kuri leis iškviesti pagalbą kritiniu atveju.

11.jpg

Pritaikyta pagal vartotojo poreikius

Dėl reguliuojamo dizaino žibintuvėlis atitiks jūsų individualius poreikius. Galite reguliuoti jo padėtį 45° kampu, kad nukreiptumėte šviesos spindulį tiksliai ten, kur jums reikia. Privalumas taip pat yra judesio jutiklis, leidžiantis įjungti žibintuvėlį paprastu rankos mostu.

3.jpg

Tvirtas darbas

Priekinis žibintas Superfire HL23 pagamintas iš aukštos kokybės ABS plastiko ir jo negąsdina atšiaurios oro sąlygos. Jis yra IP44 atsparus vandeniui, todėl galite nesijaudinti jį naudoti lyjant ar sningant. Jis taip pat turi pranašumą, nes yra atsparus kritimui iš 1 m aukščio. Tvirta konstrukcija dera su ergonomika – žibintuvėlis sveria 53 g, o reguliuojamas galvos lankelis leidžia reguliuoti gaminį taip, kad jis tiktų vartotojui.

5.jpg

Efektyvus maitinimo šaltinis

Įrenginys maitinamas 14500 tipo ličio jonų akumuliatoriumi, kurio talpa 800 mAh. Tai leidžia mėgautis 3 valandų žibintuvėlio veikimo laiku, o tada patogiai atnaujinti jo galią naudodami pridedamą USB-C laidą. Pamirškite nuolatinį naujų baterijų pirkimą!

8.jpg

Įtraukta

  • Superfire HL23 žibintuvėlis x1
  • Galvos juosta x1
  • Įkrovimo laidas x1
  • Naudotojo vadovas x1
Gamintojas Superfire
Modelis HL23
Šviesumas 220 lm
diapazonas 120 m
Diodo tipas LED
Veikimo laikas 3 h
Įkrovimo laikas 1,5 val.
Maitinimas Įkraunama ličio jonų baterija, tipas 14500
Akumuliatoriaus talpa 800 mAh
Power 2 W (maks.)
Atsparus vandeniui IP44
Atsparumas kritimui 1 m
Matmenys 62 x 40 x 38 mm
Svoris 53 g
Apšvietimo režimai Stiprus, vidutinis, žemas, blyksniai, SOS, pagalbinis, pagalbinis + pagrindinis, raudonas, raudonas blyksnis
Papildomos funkcijos Judesio jutiklis
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas