Powerbank Baseus Magnetic Mini 10000mAh, USB-C 20W MagSafe (geltona)
Prekės kodas: 057647

Powerbank Baseus Magnetic Mini 10000mAh, USB-C 20W MagSafe (geltona)

Prekės kodas: 057647
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
4060
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Baseus Magnetic Mini 10000mAh 20W MagSafe Magnetic Power Bank (geltona)

Baseus Magnetic Mini magnetinis maitinimo blokas yra kompaktiškas ir labai funkcionalus įrenginys, efektyviai atitinkantis greito ir patogaus įkrovimo poreikius. Jis palaiko greitą įkrovimą iki 20 W galios, o įmontuoti magnetai užtikrina stabilų ir saugų prijungimą prie įrenginio, leidžiantį įkrauti laisvų rankų įranga. Be to, galimybė vienu metu įkrauti du įrenginius tiek belaidžiu, tiek laidiniu būdu bei suderinamumas su telefonais su magnetiniais įkrovimo dėklais daro šį įrenginį itin universalų. Visa tai yra stilingame korpuse su praktiškais LED indikatoriais ir keliomis saugos funkcijomis, todėl „Baseus Magnetic Mini“ yra puikus pasirinkimas visiems, vertinantiems patikimumą ir patogumą.

Belaidis įkrovimas

Baseus Magnetic Mini Power Bank siūlo belaidį įkrovimą iki 15 W galios, todėl tai yra patogus pasirinkimas tiems, kurie vertina laisvę. Suderinamumas su MagSafe technologija leidžia greitai prijungti maitinimo bloką prie įrenginio galinės dalies ir pradėti krauti be papildomos konfigūracijos.

Daugiafunkcis kabelis

Power banke integruotas USB-C laidas atlieka dvejopą paskirtį – leidžia įkrauti ir telefoną, ir patį maitinimo bloką. Be to, laidą galite vėl prijungti prie maitinimo bloko prievado, sukurdami praktišką kilpą, kuri naudojama kaip nešiojimo dirželis. Šis sprendimas suteikia papildomų funkcijų ir dar patogiau naudoja maitinimo bloką.

Suderinamumas su įkrovimo dėklais

Baseus Magnetic Mini Power Bank suderinamas su telefonais su magnetiniais įkrovimo dėklais, dar labiau išplečiant jo galimybes. Integruoti 13N stiprumo magnetai užtikrina, kad įrenginiai būtų tvirtai pritvirtinti, nepaisant sąlygų, užtikrinant stabilų ir saugų įkrovimą. Tai sprendimas, kurį vertina tie, kurie ieško patikimumo ir universalumo viename kompaktiškame įrenginyje.

Kelios saugos funkcijos

Saugumas naudojimo metu yra pagrindinis bet kurio elektroninio įrenginio aspektas, o „Baseus Magnetic Mini Power Bank“ nėra išimtis. Jis siūlo daugybę apsaugos priemonių, įskaitant apsaugą nuo perkrovimo, iškrovimo, įtampos, taip pat nuo temperatūros, viršsrovių, trumpojo jungimo ir elektrostatinės apsaugos. Ši visapusiška apsauga užtikrina saugų maitinimo bloko naudojimą, apsaugodama ir įrenginį, ir vartotoją.

Kompaktiški matmenys ir LED indikatoriai

Dėl kompaktiško dydžio jį lengva pasiimti keliaujant ar į darbą, be to, jis neužstoja jūsų telefono fotoaparato objektyvų. LED indikatoriai informuoja apie akumuliatoriaus būseną ir leidžia greitai įvertinti, kada gali prireikti įkrauti. Visa tai daro „Baseus Magnetic Mini“ praktišku ir patikimu įrankiu.

 

Specifications

BrandBaseus
ModelisPPCXM10I
SpalvaGeltona
Svoris212g
Matmenys (kai laidas prijungtas prie maitinimo banko prievado)105,7 x 69 mm
BaterijaLičio polimeras
Talpa10000mAh/38,5Wh
Nominali talpa5800mAh (5V-2,4A)
Energijos konversijos efektyvumas>75 %
USB-C įvestis5V-3A, 9V-2A, 12V-1.5A
USB-C išvestis5V-2,4A, 9V-2,22A, 12V-1,5A
Belaidžio įkrovimo išvestis5W/7,5W/10W/15W
Magneto stiprumas13N
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas