Pomade Pomada plaukams, 100 ml
Prekės kodas: 638037454758

Pomade Pomada plaukams, 100 ml

Prekės kodas: 638037454758
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1898
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 2 - 5*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Pomada tinka visų laikų pačiai klasiškiausiai šukuosenai – į galą sušukuotų plaukų formavimui.Ši pomada yra pagaminta vandens pagrindu, suteikia šiek tiek blizgesio. Šukuosena išlieka visa dieną, tačiau pomada yra lengvai išplaunama. Be parabenų.

Lengvas klevų ir vanilės kvapas ir ingredientų derinys, leidžiantis atrodyti ir jaustis puikiai yra vienas geriausių Jūsų pasirinkimų! Pomada skirta elegantiškos, klasikinės ir kasdieniškos šukuosenos formavimui. "Percy Nobleman" sukūrė tradicinę, tačiau modernumu pasižyminčią pomadą į galą šukuojamiems plaukams. Vandens pagrindo pomada nepalieka plaukų sulipusių.

Geriausiam rezultatui naudokite ant drėgnų plaukų, šukuokite plaukus atgal, o po kelių akimirkų šukuosena taps tvarkinga ir Jums nebereikės ja rūpintis ištisą dieną. Jei norite tvirtesnės šukuosenos, naudokite šiek tiek daugiau "Percy Nobleman" pomados. Šukuokite plaukus atgal, skirkite per šoną ar formuokite "Pompadour" - ši pomada Jums idealiai tinkamas plaukų formavimo produktas, nereikalaujantis ypatingų pastangų.

Sudėtis: Aqua, Cetereath 25, Peg 40 Hydrogenated Castor Oil, Monopropylene Glycol, Phenoxyethanol, Peg 7 Glyceryl Cocoate, Parfum, Polyvinylpyrrolidone, Banzyl Alcohol, Coumarin, Limonene, Linalool, CI19040, CI17200.

KAIP NAUDOTIS:

Paskirstykite tarp delnų nedidelį kiekį priemonės ir įtrinkite į drėgnus arba sausus plaukus, formuokite pageidaujamą šukuoseną.

Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas