Plokščias tinklo kabelis UTP CAT6 Vention IBJBV RJ45 Ethernet 1000Mbps 40m juodas
Prekės kodas: 056264

Plokščias tinklo kabelis UTP CAT6 Vention IBJBV RJ45 Ethernet 1000Mbps 40m juodas

Prekės kodas: 056264
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1972
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Vention IBJBV Cat.6 UTP plokščias tinklo kabelis 40 m juodas

Kadangi technologija tampa kasdieniu mūsų gyvenimo palydovu, tinkamas įrangos pasirinkimas tampa labai svarbus. Pristatome Vention IBJBV tinklo kabelį, kuris buvo sukurtas taip, kad atitiktų pažangiausių įrenginių poreikius. Pagrindinės jo savybės užtikrina ne tik patikimumą, bet ir programų universalumą.

Didelio našumo duomenų perdavimas

Dėka galimybės perduoti duomenis 1000 Mb/s greičiu, Vention IBJBV kabelis siūlo išskirtinai stabilų ir greitą ryšį. Tai reiškia, kad net siųsdami didelius failus, transliuodami turinį didelės raiškos arba žaisdami internete, vartotojai gali pasikliauti veiklos tęstinumu ir nuoseklumu. Toks efektyvumo lygis yra būtinas šiandien, kai rūpinamės ryšio sklandumu ir kokybe.

Universali RJ45 sąsaja

RJ45 sąsaja, kuri yra įrengta IBJBV modelyje, užtikrina įvairiapusį pritaikymo spektrą. Su juo kabelis suderinamas su įvairiais įrenginiais, tokiais kaip kompiuteriai, nešiojamieji kompiuteriai, maršrutizatoriai, jungikliai, televizoriai, išmaniosios dėžutės ir spausdintuvai. Tai reiškia, kad nepaisant poreikių, šis kabelis bus tinkamas pasirinkimas, pritaikytas jūsų įrangai.

Aptakus dizainas

IBJBV tinklo kabelis išsiskiria aptakia konstrukcija, kurio storis tik 1,6 mm. Tai ne tik estetiškai atrodo bet kokiame interjere, bet ir palengvina kabelių valdymą bei sumažina susipainiojimo riziką. Šis 40 metrų ilgio tinklo kabelis puikiai tinka didesnėms erdvėms, todėl įrenginiai yra lankstūs. Pasirinkę IBJBV modelį iš Vention, jūs pasirenkate patikimumą ir funkcionalumą viename gaminyje.

 

GamintojasVention
ModelisIBJBV
Ilgis40 m
MedžiagaPVC
SąsajaRJ45
Duomenų perdavimas1000 Mbps
Kabelio storis1,6 mm
SuderinamumasKompiuteriai, nešiojamieji kompiuteriai, maršruto parinktuvai, jungikliai, televizoriai, išmaniosios dėžutės, spausdintuvai ir kt.
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas