Plokščias tinklo kabelis CAT6 UTP Vention IBJBK RJ45 Ethernet 1000Mbps 8m Black
Prekės kodas: 056324

Plokščias tinklo kabelis CAT6 UTP Vention IBJBK RJ45 Ethernet 1000Mbps 8m Black

Prekės kodas: 056324
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
691
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Vention IBJBK Cat.6 UTP plokščias tinklo kabelis 8m juodas

Kadangi technologija tampa kasdieniu mūsų gyvenimo palydovu, tinkamas įrangos pasirinkimas tampa labai svarbus. Pristatome Vention IBJBK tinklo kabelį, sukurtą taip, kad atitiktų moderniausių įrenginių reikalavimus. Pagrindinės jo savybės užtikrina ne tik patikimumą, bet ir programų universalumą.

Aukšto efektyvumo duomenų perdavimas

Su 1000 Mbps duomenų perdavimo galimybe Vention IBJBK kabelis siūlo išskirtinai stabilų ir greitą ryšį. Tai reiškia, kad net perkeldami didelius failus, transliuodami didelės raiškos turinį ar žaisdami internete, vartotojai gali tikėtis veiklos tęstinumo ir nuoseklumo. Toks našumo lygis yra būtinas šiuolaikiniame pasaulyje, kai priklausome nuo ryšio sklandumo ir kokybės.

Universali RJ45 sąsaja

RJ45 sąsaja, su kuria įrengtas IBJBK modelis, garantuoja pritaikymo universalumą. Jo dėka laidas suderinamas su įvairiais įrenginiais, tokiais kaip kompiuteriai, nešiojamieji kompiuteriai, maršrutizatoriai, jungikliai, televizoriai, išmaniosios dėžutės ir spausdintuvai. Dėl to tai yra teisingas pasirinkimas, neatsižvelgiant į poreikius, pritaikytas jūsų įrangai.

Aptakus dizainas

IBJBK tinklo kabelis išsiskiria elegantišku dizainu, tik 1,6 mm storio. Šis sprendimas ne tik estetiškai atrodo bet kokiame interjere, bet ir palengvina kabelių valdymą bei sumažina laidų susipainiojimo riziką. Šis 8 m ilgio tinklo kabelis puikiai tinka didesnėms erdvėms, todėl įrenginys yra lankstus. Pasirinkę IBJBK modelį iš Vention, jūs pasirenkate patikimumą ir funkcionalumą viename gaminyje.

 

GamintojasVention
ModelisIBJBK
Ilgis8 m
MedžiagaPVC
SąsajaRJ45
Duomenų perdavimas1000 Mbps
Kabelio storis1,6 mm
SuderinamumasKompiuteriai, nešiojamieji kompiuteriai, maršruto parinktuvai, jungikliai, televizoriai, išmaniosios dėžutės, spausdintuvai ir kt.
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas