Plaukų šalinimas IPL Ulike Air3 UI06 (rožinė)
Prekės kodas: 058941

Plaukų šalinimas IPL Ulike Air3 UI06 (rožinė)

Prekės kodas: 058941
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
34800
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Plaukų šalinimas IPL Ulike Air3 UI06 (rožinė)

Atsisveikinkite su tradiciniais plaukų šalinimo būdais. Ulike Air 3 yra IPL epiliatorius, kuris puikiai tiks tokioms sritims kaip kojos, pažastys, pečiai, bikinio sritis arba virš viršutinės lūpos. Gaminys taip pat leidžia pasirinkti iš 3 energijos lygių ir 2 režimų. Be to, tai užtikrina saugų naudojimą. Be to, jame yra aušinimo funkcija, apsauganti nuo nudegimų. Rasite priedus, kad galėtumėte saugiai ir patogiai naudoti „Ulike Air 3“.

Ulike/UI06P-pink/3

3 energijos lygiai

Ulike Air 3 IPL epiliatorius siūlo 3 energijos lygius, todėl puikiai tiks įvairių tipų odai. Soft lygis pasižymi dideliu švitinimo dažniu ir puikiai tiks epiliuojant jautrias vietas, tokias kaip bikinio sritis. Tinka jautriai odai ir tamsiai odai. Kūno lygis siūlo šiek tiek silpnesnį švitinimo dažnį ir yra skirtas vidutinio storio plaukams. Tai leis jums epiliuoti tokias vietas kaip pečiai. Kita vertus, naudodami galingą lygį epiliuosite storesnius plaukelius, pvz., ant kojų.

Ulike/UI06P-pink/3

2 darbo režimai

Ulike Air 3 siūlo 2 režimus, kuriuos galite naudoti priklausomai nuo kūno dalies, kurią epiliuojate. Nepertraukiamas režimas tinka didesnėms sritims, pavyzdžiui, rankoms ar kojoms. Kita vertus, naudojant vieną režimą atsikratysite negražių plaukelių virš viršutinės lūpos ir ant pirštų. Pirmąsias 1–2 savaites naudokite epiliatorių 3 kartus per savaitę, kitas 3–5 savaites – du kartus per savaitę. Po 5 savaičių prietaisą naudokite kas 2 ar 4 savaites.

Ulike/UI06P-pink/3

Keli žingsniai norint išlyginti odą

Ulike Air 3 naudojimas nesukels jums jokių problemų. Pirmiausia pašalinkite plaukus nuo visų dalių, kurias norite gydyti epiliatoriumi – tai padaryti naudokite pateiktą skustuvą. Tada prijunkite įrenginį prie maitinimo šaltinio ir užsidėkite apsauginius akinius. Tada įjunkite įrenginį ir nustatykite režimą bei energijos lygį. Užtepkite epiliatorių ant odos ir paspauskite tam skirtą mygtuką. Įrenginys automatiškai išsijungs po 3 minučių nenaudojimo.

Ulike/UI06P-pink/3

Įtraukta

  • IPL epiliatorius
  • maitinimo laidas
  • adapteris
  • apsauginiai akiniai
  • skustuvas
  • naudotojo vadovas
Gamintojas Ulike
Modelis Air 3
Produkto kodas UI06
Spalva rožinė
Šviesa IPL
Energijos lygių skaičius 3
Veikimo režimai Nepertraukiamas, vienas
Aušinimo funkcija taip
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas