Plaukų kirpimo mašinėlė ENCHEN Sharp-R
Prekės kodas: 035944564918

Plaukų kirpimo mašinėlė ENCHEN Sharp-R

Prekės kodas: 035944564918
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1309
Prekė sandelyje

Garantija 
0 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Prekės ženklas ENCHEN yra „Xiaomi“ ekosistemos dalis.

ENCHEN Sharp-R plaukų kirpimo mašina

Naudodami ENCHEN jausitės kaip savo namų kirpykloje. Sharp-R plaukų kirpimo mašinėlėje yra titano ir keramikos peiliukai, leidžiantys greitai, bet tiksliai kirpti plaukus. Prietaisas veikia be laido ir yra itin patogus. Jo variklio greitis siekia 6200 aps./min., o tai reiškia neįtikėtinai efektyvų veikimą. Taip pat galima reguliuoti ašmenų ilgį 0,8-2 mm ribose. Rinkinyje taip pat yra 4 šukų priedai ir šukos.

Specialiai sukurtas peiliukas

ENCHEN Sharp-R skustuvas puikiai tinka tiek ploniems, tiek storiems plaukams. Jame sumontuoti keraminiai ir titano peiliukai, kurie išsiskiria dideliu kietumu, ilgaamžiškumu ir atsparumu korozijai. Jie taip pat yra draugiški odai ir nesukelia alergijos. Taigi jūs neturite jaudintis dėl dirginimo! Be to, užapvalinti kampai padidina naudojimo saugumą ir sumažina sužalojimo riziką.

6.jpg

Įspūdingas našumas

Kas dar leidžia ENCHEN Sharp-R skustuvui taip gerai veikti? Įrenginys turi modernų, galingą variklį, kurio greitis siekia net 6200 aps./min. Tai leidžia greitai ir efektyviai kirpti. Barzdaskutė išsiskiria ir itin tyliu darbu. Jo triukšmo lygis neviršija 65 dB. Taigi galite lengvai jį naudoti kirpdami savo vaiko plaukus – nesijaudinkite, kad erzinantis triukšmas jam bus nepatogus!

Naudojimo patogumas

Užtikrinkite didesnį komfortą kirpdami plaukus. Skustuvas puikiai telpa rankoje ir juo labai paprasta naudotis. Lengvas ir patogus – jo galutinis transportavimas taip pat nesukels jums problemų. Pasiimkite jį su savimi atostogų metu ir naudokite, kai tik prireiks! Taip pat galite lengvai nuimti įrenginio galvutę ir nuplauti ją po tekančiu vandeniu, kad užtikrintumėte optimalią higieną, sumažintumėte bakterijų dauginimosi riziką ir išvengtumėte odos problemų.

Reguliuojamas ašmenų ilgis

Pritaikykite skustuvą pagal savo poreikius ir lengvai pasiekite norimus rezultatus. Prietaisas aprūpintas specialia rankenėle, leidžiančia reguliuoti ašmenų ilgį 5 žingsniais nuo 0,8-2mm. Pavyzdžiui, galite naudoti skustuvą kūdikio plaukams kirpti ir šonkaulių formavimui. Jame taip pat yra 4 šukų priedai (3–12 mm), kurie leis jums dar lengviau susikurti įvairias šukuosenas.

Belaidis veikimas

Skustuvas Sharp-R veikia belaidžiu būdu. Taigi galite išsivaduoti nuo kabelių ir įgyti daugiau laisvės pjovimo metu! Ilgai veikianti įkraunama baterija užtikrina ilgą veikimo laiką, o prietaisą įkrauti užtrunka tik apie 3 valandas. Į komplektą įeina ir praktiškas USB laidas, kuriuo galima įkrauti skustuvą ne tik įprastu pakrovėju, bet ir, pavyzdžiui, powerbanku ar kompiuteriu.

Dėžutėje

  • Plaukų kirpimo mašinėlė
  • šukos
  • Ašmenų alyva
  • Įkrovimo laidas (USB)
  • Valymo šepetėlis
  • 4x šukų priedai (3–12 mm)
Prekės ženklas ENCHEN
Modelis Sharp-R
Spalva Raudona
Greitis 6200rpm
Triukšmo lygis Apie 65 dB
Vardinė įtampa 5V
Vardinė galia 4W
Įkrovimo laikas Apie 3 val.
Ašmenų ilgio reguliavimas 0,8-2 mm
Matmenys 4,5 x 17 cm

Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas