Plaukų kirpimo mašinėlė ENCHEN Sharp 3S
Prekės kodas: 9-035943

Plaukų kirpimo mašinėlė ENCHEN Sharp 3S

Prekės kodas: 9-035943
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2310
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Prekės ženklas ENCHEN yra „Xiaomi“ ekosistemos dalis.

ENCHEN "Sharp 3S" plaukų kirpimo mašinėlė

Nebereikia dažnai leisti pinigų kirpyklose. Plaukų kirpimo mašinėlė ENCHEN Sharp 3S leis tiksliai nusikirpti plaukus namuose! Prietaisas aprūpintas kokybišku peiliuku, kurio ilgį galima reguliuoti nuo 1-20 mm specialiu šukų priedu. Gaminį labai paprasta naudoti, o jo veikimo laikas vienu įkrovimu siekia 90–150 minučių.

Aukštas efektyvumas

Skustuvo variklis dirba 7300 aps./min., o jo galia siekia 5W. Tai reiškia efektyvų ir patikimą jo veikimą. Plieninė pjovimo galvutė su aukštos kokybės ašmenimis leidžia greitai, tiksliai, tačiau saugiai pjauti – nebijokite sudirginimo ar įpjovimų! Prietaisas taip pat veikia itin tyliai – taip pat puikiai tiks karpyti vaikus.

Tinkinkite jį pagal savo poreikius

Nebereikia naudoti daugybės skirtingų šukų priedų. Dabar jums reikia tik vieno! ENCHEN Sharp 3S skustuvas komplektuojamas su specialiu dangteliu ir rankenėle, su kuriais patogiai galėsite reguliuoti ašmenų ilgį 1-20 mm ribose. Dėl to net pradedantysis vartotojas lengvai pritaikys įrenginį pagal savo poreikius ir pasieks norimų rezultatų!

Ilgas darbo laikas

Mėgaukitės didesne judėjimo laisve kirpdami. Plaukų kirpimo mašinėlė ENCHEN Sharp 3S veikia belaidžiu būdu – joje sumontuota patvari 600mAh baterija. Visiškai įkrautas, jis gali tarnauti iki 90–150 minučių! Jo įkrovimas neužtruks – užtenka apie 1,5-2 val. Pridedamas laidas leidžia įkrauti įrenginį naudojant įkroviklį, maitinimo bloką ar net nešiojamąjį kompiuterį.

Patogus vartotojui

ENCHEN įrodo, kad plaukų kirpimas visai neturi būti didelis iššūkis. Sharp 3S plaukų kirpimo mašinėlę labai paprasta naudoti ir ji puikiai jaučiasi rankoje. Lengvas ir patogus – lengvai susidėsite į lagaminą ir pasiimti su savimi į kelionę. Taip pat galima nuimti įrenginio galvutę ir nuplauti po tekančiu vandeniu. Taip sumažinsite bakterijų dauginimosi ir odos problemų riziką.

Dėžutėje

  • Plaukų kirpimo mašinėlė
  • 2x šukų priedas
  • Įkrovimo laidas
  • Valymo šepetėlis
  • Ašmenų alyva
Prekės ženklas ENCHEN
Modelis Sharp 3S
Spalva Juoda
Greitis Apie 7300 aps./min.
Ašmenų ilgio reguliavimas 1-20 mm
Vardinė įtampa 5V
Vardinė galia 5W
Akumuliatoriaus talpa 600 mAh
Įkrovimo laikas Apie 1,5-2h
Darbo laikas Apie 90-150 min

Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas