Plaukų kirpimo mašinėlė ENCHEN Kolibriukas
Prekės kodas: 9-035942

Plaukų kirpimo mašinėlė ENCHEN Kolibriukas

Prekės kodas: 9-035942
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2366
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Prekės ženklas ENCHEN yra „Xiaomi“ ekosistemos dalis.

ENCHEN Humming Bird plaukų kirpimo mašinėlė

ENCHEN Humming Bird plaukų kirpimo mašinėlė leis tiksliai nukirpti plaukus savo namuose. Įrenginys aprūpintas aukščiausios klasės peiliuku, o jo variklis dirba iki 7100 aps./min. Taip pat rinkinyje rasite 3 keičiamus šukų priedus. Tvirta baterija užtikrina ilgą veikimo laiką, o dėl lengvo nešiojamo dizaino skustuvą lengva transportuoti.

Naudojimo patogumas

Užtikrinkite didesnį naudotojo patogumą kirpdami plaukus. Skustuvas puikiai telpa rankoje ir juo itin paprasta naudotis. Taip pat galima išardyti jo galvą ir nuplauti po tekančiu vandeniu, kad išvengtumėte bakterijų dauginimosi ir sumažintumėte odos problemų riziką. Tuo pačiu prietaisas yra pakankamai lengvas ir kompaktiškas, kad jį lydėtų beveik visur – susidėkite į lagaminą ir pasiimkite su savimi į atostogas!

Belaidis veikimas

Pamirškite laidus, kurie yra per trumpi, susipainioję ir riboja jūsų laisvę. ENCHEN Humming Bird skustuvas gali veikti belaidžiu ryšiu ir yra aprūpintas ilgai veikiančia įkraunama baterija, kuri užtikrina iki 210 minučių veikimo laiką. Komplekte esantis USB laidas leidžia patogiai įkrauti įrenginį. Tai užtruks tik apie 3 valandas! Informacija apie akumuliatoriaus būseną suteiks jums įmontuotą šviesos indikatorių.

Tylus ir efektyvus veikimas

Plaukų kirpimas dar niekada nebuvo taip patogesnis. Skustuvas išsiskiria 10 W galia, o jo variklis dirba iki 7100 aps./min., o tai reiškia efektyvų veikimą. Prietaisas taip pat veikia stebėtinai tyliai – idealiai tinka ir vaikams. Be to, kruopščiai suprojektuoti peiliai yra pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų, todėl galima tiksliai pjauti nesukeliant dirginimo ar įpjovimų.

Įtraukti naudingi priedai

Dabar galite lengvai susikurti originalią šukuoseną. Į komplektą įeina ne tik skustuvas, bet ir 3 šukų priedai (0,5 mm, 1 mm ir 1,5 mm), kuriais galėsite lengvai reguliuoti ašmenų ilgį pagal savo poreikius. Pjaudami užtikrinkite reikiamą tikslumą arba gaukite įdomų gradiento efektą. Pakuotėje taip pat rasite nedidelį šepetėlį ir ašmenų alyvą, kad būtų lengviau prižiūrėti skustuvą.

Dėžutėje

  • Skustuvas
  • Ašmenų alyva
  • Valymo šepetėlis
  • Šukų priedas x3 (0,5 mm, 1 mm, 1,5 mm)
  • USB laidas
Prekės ženklas ENCHEN
Vardas Plaukų kirpimo mašinėlė
Modelis Humming Bird
Spalva Juoda
Ašmenų ilgio reguliavimas Taip, su šukų priedais (0,5 mm, 1 mm, 1,5 mm)
Greitis 7100rpm
Triukšmo lygis Apytiksliai 65dB
Akumuliatoriaus talpa 1500 mAh
Įkrovimo laikas Apytiksliai 3h
Darbo laikas Apytiksliai 210 min
Įėjimo įtampa 5V
Vardinė galia 10W

Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas