Plaukų kirpimo mašinėlė ENCHEN BEARDO
Prekės kodas: 9-040716

Plaukų kirpimo mašinėlė ENCHEN BEARDO

Prekės kodas: 9-040716
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1665
20,81 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

ENCHEN Beardo plaukų kirpimo mašina

Jums nebereikia naudotis profesionalių kirpėjų paslaugomis, kad gautumėte patenkinamus rezultatus. ENCHEN Beardo plaukų kirpimo mašinėlė aprūpinta aukštos kokybės R tipo peiliuku ir iki 4 skirtingų dydžių šukų priedų. Prietaisas puikiai veiks ir kaip žoliapjovė. Jo variklis veikia iki 6000 apsisukimų per minutę greičiu. 800 mAh įkraunama baterija garantuoja iki 90 minučių naudojimą, o su pridedamais priedais, tokiais kaip peiliukų alyva ir valymo šepetys, bus lengva prižiūrėti įrenginį.

2.jpg

Greitis ir tikslumas

ENCHEN prietaisas jums pasitarnaus ir kaip plaukų kirpimo mašinėlė, ir kaip kirpimo mašinėlė. R tipo peiliukai padės tiksliai atsikratyti nepageidaujamų plaukų. Jis buvo pagamintas iš nerūdijančio plieno, todėl jums nereikės jaudintis dėl dirginimo. Dėl 4 šukų priedų galite lengvai pritaikyti skustuvo darbą pagal savo poreikius. Nesvarbu, ar jūsų tikslas yra vešli šukuosena, ar norite visiškai nusiskusti plaukus, ENCHEN produktas veiks puikiai!

5.jpg

Didelės spartos variklis

Beardo modelyje sumontuotas variklis, kuris išsiskiria greičiu iki 6000 apsisukimų per minutę. Nepaisant didelės galios, įrenginys veikia stebėtinai tyliai – garsumo lygis neviršija 65 dB. Tai leidžia bet kuriuo metu naudoti skustuvą, nesijaudinant, kad pažadinsite kitus namų ūkio narius.

8.jpg

Galinga baterija

ENCHEN Beardo plaukų kirpimo mašinėlėje yra galinga 800 mAh įkraunama baterija, kuri vienu įkrovimu leidžia belaidžiu būdu veikti iki 90 minučių. To pakanka, kad galėtumėte naudotis įrenginio funkcijomis iki 3 mėnesių, kol reikės jį prijungti prie įkrovimo. LED indikatorius informuos jus apie akumuliatoriaus įkrovos lygį.

4.jpg

Papildomi privalumai

Ergonomiškas ENCHEN įrenginio dizainas ir kruopščiai sukurta rankena leidžia naudoti skustuvą itin patogiai. Be to, dėl specialaus kelioninio užrakto jums nereikės jaudintis, kad transportuojant įrenginys netyčia įsijungs. Rinkinyje rasite 4 skirtingų dydžių (3 mm, 6 mm, 9 mm, 12 mm) keičiamus priedus, todėl galėsite lengvai pritaikyti skustuvo darbą pagal savo poreikius.

6.jpg

Komplektą sudaro:

  • Plaukų kirpimo mašinėlė x1
  • Šukų tvirtinimas (3mm, 6mm, 9mm, 12mm) x4
  • Valymo šepetys x1
  • Ašmenų alyva x1
  • Įkrovimo laidas x1
  • Instrukcijų vadovas x1
Gamintojas ENCHEN
Modelis Beardo
Greitis 6000 aps./min.
Garso lygis > 65 dB
Baterijos tipas ličio jonų
Baterijos talpa 800 mAh
Įkrovimo laikas 90 minučių
Veikimo laikas 90 minučių
Matmenys 140x32 mm
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas