Plaukų gartraukis ENCHEN Roller Pro
Prekės kodas: 055717

Plaukų gartraukis ENCHEN Roller Pro

Prekės kodas: 055717
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2174
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Prekės ženklas ENCHEN yra „Xiaomi“ ekosistemos dalis.

ENCHEN Enrollor Pro Hair Crimper

Sukurkite akinančias bangas ir sužavėkite visus puikia šukuosena. ENCHENhair gofruotojas leidžia greitai ir saugiai formuoti plaukus – nesijaudinkite, kad juos sugadinsite. Taip pat juo itin lengva ir patogu naudotis. Taip pat leidžia 3 pakopų temperatūros reguliavimą 160°C / 180°C / 200°C diapazone.

Greitas ir efektyvus stiliaus kūrimas

ENCHEN Enrollor Prohair gofruotojas leis vos per kelias akimirkas susikurti savo svajonių šukuoseną. Įkaista akimirksniu – užtenka apie 30 sekundžių. Jame yra 28 mm skersmens voleliai, kurie leidžia greitai ir efektyviai formuoti įvairias plaukų dalis. Gaukite nuostabių bangų ir mėgaukitės ilgalaikiais rezultatais!

3 pakopų temperatūros valdymas

Enrollor Pro puikiai tinka įvairių tipų plaukams. Jame yra 3 pakopų temperatūros valdymas, todėl galite lengvai pritaikyti jį pagal savo poreikius. 160°C puikiai tiks ploniems ir normaliems plaukams. 180°C tinka storiems ir šiurkštiems plaukams. 200°C galite sėkmingai naudoti profesionaliam stiliui.

Saugus plaukams

Nebesijaudinkite, kad formuojant plaukus galite pažeisti plaukus. Be kita ko, plaukų gofravimo voleliai susideda iš eterinių aliejų sluoksnio ir keraminio sluoksnio, užtikrinančio optimalią priežiūrą. Dėl to plaukai tampa išskirtinai glotnūs, nesivelia ir nesielektrina, o plaukų formavimas nebėra problema!

Patogus vartotojui

Prietaisas puikiai telpa rankoje ir juo labai paprasta naudotis. Su jo pagalba net pradedantieji vartotojai lengvai užburs gražias bangas. Be to, dėl kruopščiai apgalvoto dizaino plaukų griebtuvo korpusas neįkaista. Taigi jūs neturite jaudintis dėl nudegimo.

Prekės ženklas ENCHEN
Modelis Enrollor Pro
Spalva Balta
Įšilimo laikas Apytiksliai 30 sek
Temperatūra 160°C / 180°C / 200°C
Vardinė įtampa 100-240V
Vardinis dažnis 50Hz
Vardinė galia 73W
Rinukų skersmuo 28mm

Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas