Plaukų džiovintuvas su jonizacija ZHIBAI HL350 (juodas)
Prekės kodas: 034354325466

Plaukų džiovintuvas su jonizacija ZHIBAI HL350 (juodas)

Prekės kodas: 034354325466
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
4724
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

ZHIBAI prekės ženklas yra Xiaomi ekosistemos dalis

ZHIBAI HL350 Negatyvinis jonizuojantis džiovintuvas (juodas)

Profesionalus jonizuojantis džiovintuvas leidžia saugiai ir greitai išdžiovinti plaukus. Neigiamų jonų buvimas pagerins jūsų plaukų būklę – plaukai taps glotnūs ir žvilgantys. Džiovintuvas ZHIBAI HL350 veikia su 1800 vatų galia ir yra stebėtinai tylus. Be to, HL350 išsiskiria stilingu ir minimalistiniu dizainu – tai bus puiki dovanos idėja.

Atsisveikink su slenkančiais plaukais

Atsisveikinkite su slenkančių plaukų problema kartą ir visiems laikams. ZHIBAI HL350 naudoja jonizacijos technologiją neigiamiems jonams gaminti, todėl plaukai tampa švelnūs ir glotnūs. Dabar galite be vargo susikurti savo svajonių šukuoseną!

Saugumas ir naudojimo patogumas

Naudojamos technologijos yra visiškai saugios mūsų plaukams ir nedaro jiems žalos. Džiovintuvas taip pat skleidžia mažą spinduliuotę ir yra energiją taupančio dizaino. ZHIBAI HL350 garantuoja pastovią pūtimo temperatūrą, todėl mums nereikės jaudintis dėl nepageidaujamų nudegimų. Siūlomos 3 pūtimo galimybės – šiltas pūtimas, skirtas akimirksniu išdžiovinti plaukus, ir šaltas pūtimas, naudingas formuojant. O kintamasis pūtimas neleidžia plaukams išsausėti, todėl jie yra drėkinami ir žvilga. Taip pat galite pasirinkti pūtimo galią – įranga siūlo stiprų ir silpnesnį srautą.

Didelė darbinė galia

Jums nebereikia gaišti laiko ilgam ir varginančiam plaukų džiovinimui! ZHIBAI HL350 veikia 2000 aps./min greičiu, todėl plaukus išdžiovinsite vos per kelias minutes. Ir tai dar ne viskas! Įrenginys veikia itin tyliai, todėl triukšmai nepažadins net mažesnių namų ūkio narių.

Visada jūsų pusėje

Įrenginys puikiai veiks tiek namuose, tiek kelyje, tiek grožio salone. Jis yra visiškai saugus vaikams ir nėščioms moterims. HL350 yra patogus ir pakankamai mažas, kad galėtumėte sėkmingai sutalpinti jį į lagaminą arba laikyti namų spintelėje. Jame yra lankstus 2,7 M maitinimo laidas ir 360 × pasukamas koncentratorius. Mėgaukitės gražiais plaukais, kad ir kur būtumėte!

Įtraukta:

  • Džiovintuvas
  • Koncentratorius
  • Naudotojo vadovas
Prekės ženklas ZHIBAI
Modelis HL350
Vardas Jonizuojantis džiovintuvas su neigiamais jonais
Įtampa 120 V / 230 V
Oro greitis 2
Temperatūra 3
Išsiskyrusių jonų kiekis ≥2 mln. / cm³
Dažnis 50 Hz / 60 Hz
Maitinimas 1800 W
Greitis 20000 aps./min
Matmenys 128 x 78 x 220 mm
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas